Delock - USB 2.0 Nano Stick - Wifi dongle

€ 21,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1894
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€21,99Aantal 2-9€21,44Aantal 10 en meer€20,67
Payment methods

Wifi dongle Delock USB 2.0 Nano Stick

Deze zorgt ervoor dat er een internetverbinding tot stand komt op je toestel dat geen internetadapter heeft. Ook kan het zijn dat de bestaande internetadapter kapot of verouderd is. Zo plaats je hem bijvoorbeeld eenvoudig in de USB-ingang van je PC om WLAN-, draadloos netwerk-, functionaliteit te creëren. Het signaal van de router wordt dan rechtstreeks doorgegeven aan je computer die dat via deze Delock herkent. Het apparaatje is ook heel handig om van je televisie een interactieve tv te maken. Zo is er sprake van een multifunctionele toepassing met een datatransfer tot 150 Mbps op een 2.4 GHz en datadoorvoer tot 433 Mbps op een 5 GHz. Beide frequentiebanden kunnen dus worden gebruikt.

Toelichting op de specificaties

De Wifi dongle Delock USB 2.0 Nano Stick is geschikt voor de hiervoor genoemde toepassing in combinatie met een dual band router. Dat biedt als groot voordeel de mogelijkheid van een optimale snelheid te profiteren op de 5 GHz frequentie. Deze biedt een veel hogere doorvoer in vergelijking met die op een 2.4 GHz. Je merkt dat onder meer op het moment dat je via het netwerk grote bestanden kopieert. Voor wat betreft de veiligheid is er sprake van een hoge mate van beveiliging en de volgende toegangsbeveiligingsprotocollen worden ondersteund: WEP, WPA en WPA2. Hiervan kan WEP overigens als het minst veilig worden beschouwd, doordat deze eenvoudig te kraken is. Verder is deze stick zeer compact vormgegeven en is er sprake van een gebruiksvriendelijke opzet.

Direct aan te sluiten en optimale snelheid

De Wifi dongle Delock USB 2.0 Nano Stick is direct in gebruik te nemen. Heb je een verouderde computer waarvan het ingebouwde wifi signaal te wensen overlaat, dan stop je hem in de computer en schakel je de bestaande WLAN-adapter uit. Er volgt direct herkenning en dat is ook het geval als je van je televisie een interactieve televisie wilt maken. Nog een interessant voordeel is dat je ook via internet televisie kunt kijken en bijvoorbeeld eveneens programma’s terug kunt zien. Voor wat betreft het besturingssysteem geldt dat de dongle geschikt is tot en met het besturingssysteem Windows 10. Aangezien het hier een dual band betreft, profiteer je van de maximale snelheid. Het komt vaak voor dat in drukbevolkte gebieden de 2.4 GHz overmatig wordt belast. De dual functionaliteit maakt het mogelijk om van de snellere verbinding op de 5 GHz gebruik te maken of van allebei, al naargelang de benodigde snelheid en bandbreedte.

Specificaties
Meer over Delock - USB 2.0 Nano Stick - Wifi dongle (Productcode: 10306096567.5603)
 Wifi dongle
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Delock
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2
 Aansluiting 1
USB 2.0 Male - High Speed
 Geschikt t/m
Windows 10
 Max. snelheid
150 Mbps
 Dual Band
 Zeer compact
 Kleur
Zwart
 Type
USB 2.0 Nano Stick
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 150 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 433 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links