Devolo - Gigagate 9972 - Multiroom wifi

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Multiroom wifi Devolo Gigagate

Een film kijken zonder haperingen, terwijl je huisgenoten ook met het internet bezig zijn? Dankzij de draadloze router Multiroom wifi Devolo Gigagate is dat een fluitje van een cent. Hij zorgt voor een stabiele verbinding in en rondom je hele woning. Dat betekent dat je ook gewoon in de tuin even je mail kunt bekijken, mocht je dat willen. De router biedt een simultaneous dual band waarmee het draadloze signalen kan overdragen tot 300 Mbps op een frequentieband van 2.4 GHz en maar liefst tot 1733 Mbps op twee frequentieband van 5 GHz. Het grootste voordeel van deze router is dat je met meerdere personen op verschillende apparaten gebruik kunt maken van een WLAN-verbinding zonder dat de kwaliteit van een van de verbindingen daarmee achteruit gaat.

Maximaal beveiligd met AES

Naast de gebruikelijke WPA en WPA2 beveiliging om veilig te kunnen internetten, beschikt deze Multiroom wifi Devolo Gigagate over een AES-beveiliging. Dat staat voor Advanced Encrypted Standard. Hiermee worden je gegevens versleuteld, dit wordt als een van de meest veilige manieren gezien op het gebied van elektronische beveiliging van gegevens. Hierdoor weet je zeker dat je via een veilige verbinding kunt internetten en je gegevens online in kunt voeren. De AES-beveiliging houdt hackers en dieven van bijvoorbeeld creditcardgegevens en wachtwoorden tegen. Natuurlijk moet je er hierbij wel altijd voor zorgen dat je alsnog sterke wachtwoorden kiest en bewaart om dit draadloze apparaat mee te beveiligen.

Toegang met vijf poorten

Bij de Multiroom wifi Devolo Gigagate kun je naast een uitstekende draadloze verbinding gebruikmaken van diverse bedrade aansluitingen. Het apparaat heeft vijf poorten: één gigabitpoort waarmee je zwaardere apparaten kunt aansluiten en vier ethernetpoorten voor een verbinding met bijvoorbeeld laptops en computers. In de bijgeleverde Nederlandstalige handleiding lees je precies hoe je het apparaat met behulp van de toegangspoorten aan moet sluiten om vervolgens direct te kunnen profiteren van supersnel internet. Het apparaat heeft een groot bereik en biedt voldoende dekking voor een woning. Wanneer je echter een heel kantoor of een groter gebouw moet dekken met een sterk WLAN-signaal is het aan te raden om er een of meerdere exemplaren bij te zetten voor een optimale dekking.

Eenvoudige aansluiting

Het apparaatje is makkelijk te installeren. Je hoeft het alleen maar in te steken op het stopcontact en aan te zetten, waarna je direct kunt genieten van supersnel internet. Hierdoor kan iedereen, zelfs wanneer je geen verstand hebt van ICT, dit apparaat configureren. Gebruik de uitgebreide maar overzichtelijke handleiding om je wachtwoord in te stellen. Door de kleine omvang en de zwarte kleur springt hij niet in het oog en is in elk interieur te plaatsen. Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogstaande WLAN-router die een aangename multimedia-ervaring garandeert voor al je huisgenoten? Dan is de Multiroom wifi Devolo Gigagate zeker iets voor jou.

Specificaties
Meer over Devolo - Gigagate 9972 - Multiroom wifi (Productcode: 5965951134.5603)
 Multiroom wifi
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Devolo
 Snelheid
tot 2033 Mbps
 Wifi Standaard
Wireless AC, Wireless N
 Beveiliging
WPA, WPA2
 Aantal poorten
5
 Simultaneous dual-band
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
30 x 140 x 150 mm
 Kleur
Zwart
 Type
Gigagate 9972
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 1733 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links