Ubiquiti - AmpliFi HD mesh point - Multiroom wifi

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Ubiquiti AmpliFi HD mesh point

Het bereik van je router vergroten? Met deze wifi versterker boost je gemakkelijk en effectief het wifi signaal in huis of op kantoor. Het enige dat je hoeft te doen is het apparaat in het stopcontact te pluggen waarna je direct gebruik kunt maken van een beter signaal. Hierbij zorgt deze amplifier ervoor dat het draadloze signaal overal even sterk is zodat je ook gerust je smartphone of je tablet ermee kunt verbinden. Ook een bekabelde verbinding is mogelijk, iets dat handig is voor zwaardere en grotere apparaten die een vaste plek hebben in je woning zoals de interactieve tv of een desktop computer. Ook voor alle mobiele apparatuur is dit een uitstekende oplossing.

Kwalitatieve snelheid

De Ubiquiti AmpliFi HD mesh point staat bekend om de uitstekende snelheid die met de versterker kan worden bereikt. Hij verzendt vanaf je router of modem namelijk via dual band met een snelheid tot maar liefst 1750 Mbps. Bij een 2.4 GHz frequentieband is dit tot 450 Mbps en bij een 5.0 GHz frequentieband is dit tot 1300 Mbps. Het haperen of storen van de draadloze verbinding is hiermee verleden tijd. Het apparaatje beschikt over maar liefst zes ingebouwde antennes waarmee het maximale bereik wordt behaald. In je woning heb je dan ook vaak genoeg aan één wifi repeater, zoals je dit systeem ook mag noemen. Moet je een groter oppervlak beslaan? Kies dan voor meerdere mesh points om op die manier het draadloze signaal optimaal te maken.

Bereik zoeken met LED-indicatoren

Deze wifi versterker is uitgerust met handige LED-indicatoren waarmee je kunt bekijken op welke plek je het beste bereik hebt. Hierbij kun je zelfs nog het bovenste gedeelte van de repeater draaien, waar de antennes in zitten. Op die manier krijg je gegarandeerd de beste draadloze verbinding. Zodra je de beste locatie hebt gevonden hoef je de Ubiquiti AmpliFi HD mesh point alleen nog maar daar in het stopcontact te steken. Door deze plug en play functie kan iedereen de versterker configureren, want je hebt er geen extra kennis voor nodig. Het apparaat elimineert dode hoeken, wat betekent dat je ook op de normaal moeilijk te bereiken plekken in je woning kunt profiteren van een snelle verbinding.

Veilig internetten met Ubiquiti AmpliFi HD mesh point

Deze compacte en stijlvolle repeater kan gemakkelijk worden ingesteld door de handige applicatie die je kunt downloaden op je tablet of smartphone. Hierbij kun je bjivoorbeeld een gastaccount aanmaken dat voor een bepaalde tijd toegankelijk is zonder wachtwoord. Je hoeft je echter geen zorgen te maken over de veiligheid hiervan: de wifi versterker is uitgerust met WPA2 en WPA2-PSK, een encryptie methode om je verbinding te beveiligen. Hierdoor is je draadloze netwerk nagenoeg onmogelijk te hacken en kun jij zonder zorgen het internet gebruiken. Dat is wel een fijn idee wanneer je bijvoorbeeld je wachtwoord voor je e-mail moet invullen, persoonlijke gegevens moet invullen of wanneer je iets wilt aanschaffen met je creditcard.

Specificaties
Meer over Ubiquiti - AmpliFi HD mesh point - Multiroom wifi (Productcode: 10590678540.5603)
 Multiroom wifi
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Ubiquiti
 Snelheid
tot 1750 Mbps
 Aantal antennes
6
 Wifi Standaard
Wireless AC, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WPA2, WPA2-PSK
 Aantal poorten
4
 Simultaneous dual-band
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
3x RJ-45 Female
 Afmetingen
97.8 x 99.6 x 99.5 mm
 Kleur
Wit
 Type
AmpliFi HD mesh point
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 450 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 1300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links