Ubiquiti - AmpliFi HD set - Multiroom wifi

€ 459,00 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Multiroom wifi Ubiquiti AmpliFi HD set

Wanneer je wilt genieten van een sterk wifi signaal in je hele woning kun je voor de bijzonder fraai vormgegeven Multiroom wifi Ubiquiti AmpliFi HD set te kiezen. Deze bestaat uit een basisstation met twee kwalitatief uitstekende satellieten (mesh points) die je verspreid plaatst. Bepaal waar je gebruik wilt maken van een sterke draadloze verbinding, plaats er bijvoorbeeld één in je slaapkamer en plaats er één in je keuken. Op het basisstation vind je een beeldscherm waar je altijd kunt controleren hoe goed de verbinding is en of de satellieten werken. Op die manier leg je binnen een paar stappen je eigen mesh systeem aan in je woning.

Eenvoudig aansluiten

Omdat de satellieten met het station communiceren, heb je rondom de apparaatjes razendsnel internet. De Multiroom wifi Ubiquiti AmpliFi HD set sluit je aan op het stopcontact, waarna je onbeperkt kunt streamen. De fabrikant heeft ervoor gezorgd dat het geheel eenvoudig en snel te installeren is. Het enige dat je hoeft te doen is het basisstation aan te sluiten, de applicatie van Ubiquiti te downloaden en de wizard (helpschermpjes in de software) te doorlopen. Vervolgens plug je de satellieten/antennes in de stopcontacten in de ruimtes waar jij een goede internetverbinding wilt hebben. Zolang er binnen het bereik van het basis draadloze signaal is, maak het niet uit waar je de antennes plaatst.

Snelheden en frequentiebanden

De set maakt gebruik van een simultaneous dual-band verbinding waarbij er in totaal tot 1750 Mbps snelheid kan worden bereikt: tot 450 Mbps op een 2.4 GHz frequentieband en tot 1300 Mbps op een 5.0 GHz frequentieband. Omdat de satellieten draadloos zijn verbonden met het station heb je geen last van kabels in je woning. De apparaatjes zelf hebben een bijzonder kleine omvang, waardoor je ze gemakkelijk kunt integreren in je interieur. De witte kleur zorgt samen met het strakke design voor een stijlvolle afwerking. Wanneer je kiest voor de Multiroom wifi Ubiquiti AmpliFi HD set dan kies je ervoor om overal snel internet te hebben gekoppeld aan een bijzonder design.

Veilig internetten

Net zoals bij andere routers en WLAN- versterkers staat veilig internetten bij deze multiroomset voorop. Daarom is deze meshset uitgerust met een van de nieuwste encrypties op het gebied van internetbeveiliging namelijk WPA2 en WPA2-PSK, twee beveiligingsprotocollen die jouw netwerk beschermen door al het verkeer in je netwerk te coderen. Op die manier kunnen hackers niet jouw gegevens stelen en ermee aan de haal gaan. De meshset hier is niet alleen kwalitatief gezien een goede keuze wanneer je op zoek bent naar volledig dekkend WLAN-signaal voor je woning, maar ook wanneer jouw keuze gaat voor een op en top beveiligd systeem.

Specificaties
Meer over Ubiquiti - AmpliFi HD set - Multiroom wifi (Productcode: 10590689746.5603)
 Multiroom wifi
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Ubiquiti
 Snelheid
tot 1750 Mbps
 Aantal antennes
6
 Wifi Standaard
Wireless AC, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WPA2, WPA2-PSK
 Aantal poorten
5
 Simultaneous dual-band
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
54 x 57.8 x 243.8 mm
 Kleur
Wit
 Type
AmpliFi HD set
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 450 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 1300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links