Ubiquiti - AmpliFi HD WiFi Router - Multiroom wifi

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Ubiquiti AmpliFi HD WiFi Router

Op zoek naar een razendsnel WLAN-systeem in je woning of op kantoor? Het kan erg vervelend zijn om in bepaalde ruimtes in een gebouw geen draadloze verbinding te hebben. Dat is met dit apparaat verleden tijd, die zorgt met een snelle verbinding tot 1750 Mb per seconde ervoor dat je waar je maar wilt gebruik kunt maken van hoogwaardig internet. Dat betekent: onbeperkt streamen, gamen, mailen en veel meer. Samen met meerdere Mesh Points van hetzelfde merk, levert hij multiroom wifi oftewel mesh waardoor een allesomvattend draadloos netwerk wordt verkregen. Bekabeld of draadloos, het bereik is altijd zeer groot met dit apparaat.

Simultaneous dual band

Wanneer je op zoekt bent naar een router kun je onderscheid maken tussen een single band uitvoering, een simultaneous dual band variant en een simultaneous tri-band exemplaar. De Ubiquiti AmpliFi HD WiFi Router beschikt over een dual band benadering. Dat wil zeggen dat het apparaat gebruikmaakt van twee frequentiebanden, namelijk de 2.4 GHz en de 5.0 GHz. Laatstgenoemde frequentieband biedt een sneller en meestal beter internet tot 1300 Mbps terwijl de 2.4 GHz tot 450 Mbps snelheid aanbiedt. Wanneer deze frequentiebanden gecombineerd worden, zoals bij dit apparaat het geval is, kan hij een snellere wifiverbinding aan. Dat betekent dat jij van een beter wifisignaal kunt profiteren.

Volledig beveiligd

Er wordt een volledig beveiligde verbinding geleverd. Het compacte apparaat beschikt daartoe over de nieuwste twee toegangsbeveiligingsprotocollen, te weten de WPA2 en WPA2-PSK. Hierbij wordt het dataverkeer binnen jouw netwerk gecodeerd, waardoor hackers zeer moeilijk toegang kunnen krijgen tot jouw draadloze verbinding. Op die manier kun je beschermd internetten en gerust je gegevens delen. Een wezenlijk nadeel van draadloos internetten is daarmee getackeld. Een ander belangrijk voordeel van de Ubiquiti AmpliFi HD WiFi Router is dat hij heel compact is: nog geen 100 x 100 x 100 mm. Daardoor kun je hem gemakkelijk opbergen in je meterkast of elders in je interieur.

Plug en play systeem

Je hoeft je geen zorgen te maken over het configureren van de Ubiquiti AmpliFi HD WiFi Router. Het instellen werkt namelijk volledig via een zogeheten plug en play systeem. Je hoeft hem alleen aan te sluiten aan een stopcontact en de app van Ubiquiti AmpliFi te downloaden. Via deze handige applicatie kun je dan vervolgens binnen enkele stappen installeren en je netwerk al direct gebruiken. Je kunt hem overigens ook gewoon bekabeld gebruiken: er zijn vier RJ45 poorten aanwezig aan de achterkant. Wanneer je hem met een kabel aansluit weet je zeker dat je een sterk signaal kunt ontvangen. Op deze wijze heb je een hybride systeem ter beschikking, waarop je alle gangbare netwerk- en media-apparatuur kunt aansluiten.

Specificaties
Meer over Ubiquiti - AmpliFi HD WiFi Router - Multiroom wifi (Productcode: 10590684143.5603)
 Multiroom wifi
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Ubiquiti
 Snelheid
tot 1750 Mbps
 Aantal antennes
6
 Wifi Standaard
Wireless AC, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WPA2, WPA2-PSK
 Aantal poorten
5
 Simultaneous dual-band
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
97.8 x 99.6 x 99.5 mm
 Kleur
Wit
 Type
AmpliFi HD WiFi Router
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 450 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 1300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links