Sitecom - LN555 - Powerline adapter

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Powerline adapter Sitecom LN555

Met de powerline adapter Sitecom LN555 maak je zeer eenvoudig van een stopcontact in je woning een wifi hotspot. Dit is handig omdat je op deze manier door het hele huis goed bereik hebt en online kunt. Indien je last hebt van een zwak wifisignaal en een langzame internetverbinding, dan is deze versterker een makkelijke en kosteneffectieve oplossing. Door gebruik van het stroomnet is het aanleggen van kabels door de woning niet nodig en kunnen apparaten op het netwerk bestanden naar elkaar overdragen met snelheden tot 500 Mbps. De internetsnelheid via de wifi hotspot kan oplopen tot 300 Mbps.

Draadloze en bekabelde verbindingen

Een eigenschap van de powerline adapter Sitecom LN555 is dat je hier zowel wifi als ethernet verbindingen mee op kunt zetten. De voornaamste functie van het apparaat is het versterken van het wifisignaal in huis. De eerste van de twee pluggen in de set ontvangt de internetverbinding van de router en zendt deze via de kabels van het stroomnet door de gehele woning. De tweede plug kan vervolgens vanuit elk stopcontact een sterk wifisignaal uitzenden. De wifistandaarden 802.11b+g+n worden allemaal door het apparaat ondersteund. Daarbij heeft hij ook nog twee RJ-45 aansluitingen waarmee ethernetverbindingen gemaakt kunnen worden. Handig als je een apparaat gebruikt zonder draadloze netwerkkaart.

Gemakkelijk installatieproces

Het gemakkelijke installatieproces maakt deze powerline adapter van Sitecom vooral speciaal. In de verpakking zitten twee adapters waarmee je een internetverbinding via het stroomnet van een woning of bedrijfspand kunt leggen. Verder is er een duidelijke handleiding. Door het gebruik van de elektriciteitskabels die al door de muren lopen, hoef je geen kabels door het huis aan te leggen om het wifisignaal te versterken. Het installeren is een kwestie van de adapters in het stopcontact pluggen, verbinden met de router en daarmee is de internetverbinding direct klaar voor gebruik. Met een druk op de veiligheidsknop realiseer je ook makkelijk een WPA2 beveiliging met 128-bit encryptie, een beveiliging die ruimschoots aan de standaard voldoet.

Compact, innovatief design en energiezuinig

De Sitecom LN555 powerline adapter heeft een compact en innovatief design. Hij neemt weinig ruimte in beslag. Door de twee innovatieve interne antennes hoef je jezelf geen zorgen te maken dat het kleine formaat ten koste gaat van de kwaliteit van het wifisignaal. Innovatief is ook de manier waarop de fabrikant ervoor heeft gezorgd dat je geen stopcontact verliest op de plekken waar je deze toch nodig hebt. De plug die naast de router in een stroomaansluiting gestoken moet worden, is namelijk voorzien van een Schuko stopcontact zodat je geen stroomaansluiting hoeft op te offeren. De laatste eigenschap van de powerline adapter Sitecom LN555 is ook niet onbelangrijk. Deze wifi versterker heeft namelijk een bijzonder laag stroomverbruik. In een actieve stand verbruikt het apparaat slechts 6.5W aan stroom. Daarbij komt ook nog eens dat de repeater is uitgerust met een speciale stroombesparingsfunctie. Dit betekent dat automatisch wordt geregistreerd of computers gebruikmaken van het uitgezonden wifisignaal. Wanneer dit niet het geval is dan schakelt het apparaat in een stand-by modus waarin tot 60% minder stroom verbruikt wordt.

Specificaties
Meer over Sitecom - LN555 - Powerline adapter (Productcode: 10175653124.5603)
 Powerline adapter
 Merk
Sitecom
 Snelheid
tot 500 Mbps
 Verlies geen stopcontact
 Met Wifi
 Aansluitingen
1x Schuko Male, 1x RJ-45 Female
 Kleur
Wit
 Verpakt per
2
 Type
LN555
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links