TP-Link - TL-PA4020PKIT - Powerline adapter

€ 63,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 13
2-3 wd
Payment methods

Powerline adapter TP-Link TLPA4020PKIT

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om te beschikken over een internetverbinding in de ruimtes van je woning waar het wifi signaal niet sterk genoeg is? Dan kan dit met behulp van de powerline adapter (PA) op een eenvoudige manier gerealiseerd worden, waarbij een internetverbinding via de elektriciteitsdraden van het stroomnet wordt gelegd. Dit doe je door in een stopcontact een PA te pluggen met ethernetaansluiting. Deze kan bij de overdracht van bestanden snelheden tot 500 Mbps halen. Elke plug in de set is voorzien van een Schuko stekker en twee RJ-45 aansluitingen, die via korte ethernetkabels verbonden worden met de apparatuur waarmee je wilt internetten.

500 Mbps over 300 meter

Met het gebruik van de powerline adapter TP-Link TL-PA4020PKIT is het mogelijk om van ieder stopcontact in huis een aansluitpunt voor internetverbindingen te maken. Dit is bovendien zeer eenvoudig te realiseren, doordat het systeem gebruik maakt van een handige plug and play installatie. Dat wil zeggen dat na het verbinden van de router en het inpluggen van de twee PA’s in stopcontacten, de verlengde internetverbinding direct klaar voor gebruik is. Daarnaast kun je hier ook nog eens zeer eenvoudig een beveiligde verbinding van maken door de verbindtoets op het apparaat in te drukken. Door het gebruik van het stroomnetwerk in een woning is het leggen van kabels niet meer nodig en kan met een snelheid van maar liefst 500 Mbps data verzonden worden over een afstand tot 300 meter, ruim voldoende voor de meeste toepassingen.

Gebruik zonder het verlies van stopcontacten

De powerline adapter TP-Link TL-PA4020PKIT is te gebruiken zonder verlies van stopcontacten. Dit is mogelijk doordat beiden in de set voorzien zijn van Schuko-aansluitingen. Als de PA in een stopcontact wordt geplugd heb je daardoor nog altijd de stekkeraansluiting tot je beschikking. Hier kun je alle soorten elektrische apparaten op aansluiten of zelfs een stekkerdoos. Geen verlies van stopcontacten komt uiteraard goed van pas als het de bedoeling is om elektrische apparaten te gebruiken en tevens computers, gameconsoles en interactieve televisies een sterke internetverbinding te geven. Daarbij heeft dit systeem ook nog eens een zeer laag stroomverbruik. Gemiddeld zal het apparaat minder dan 3W aan stroom verbruiken. Dit lage stroomverbruik wordt gerealiseerd door de geïntegreerde stroombesparingsfunctie die automatisch inschakelt.

Specificaties
Meer over TP-Link - TL-PA4020PKIT - Powerline adapter (Productcode: 9556751347.5603)
 Powerline adapter
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 500 Mbps
 Aantal poorten
2
 Bereik
tot 300 meter
 Verlies geen stopcontact
 Met stroombesparingsfunctie
 Aansluitingen
1x Schuko Male, 2x RJ-45 Female
 Kleur
Wit
 Verbruik
3 W
 Verpakt per
2
 Type
TL-PA4020PKIT
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links