TP-Link - TL-MR3420

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router – TP-Link – TL-MR3420

Met deze TP-Link TL-MR3420 Wifi router heb je een goeie in huis. Maar niet alleen thuis komt dit apparaat van pas. Via de ingebouwde USB-aansluiting kun je via een UMTS (universeel mobiel telecommunicatie systeem) USB-stick een 3G/4G hot spot opzetten. Hierdoor kan iedereen met een mobiel apparaat toegang krijgen tot dit door het hot spot geleverde net. Deel de zo gecreëerde verbinding bijvoorbeeld met familie of vrienden tijdens jullie verblijf op de camping, of met collega’s tijdens een project op het land. Ook handig als het netwerk plotseling uitvalt, terwijl je op dat moment juist het internet het hardste nodig hebt. Door een USB 3G/4G modem met dit apparaat te verbinden, heb je in een mum van tijd een WiFi hotspot gecreëerd. Genoeg mogelijkheden dus met deze TL-MR3420.

Snelheid en bereik

Door de IEEE802.11b/g/n/u standaards kunnen draadloze snelheden behaald worden van maar liefst 300 Mbps. Daarbij zorgt deze TP-Link TL-MR3420 Wifi router ervoor dat het dataverlies over lange afstanden tot een minimum wordt beperkt en obstakels geen probleem vormen. Het signaal gaat gewoon door obstakels heen, zoals gebouwen waarin metaal en beton is verwerkt die kunnen optreden als storingsfactoren. Ook een klein kantoor met veel muren of een grote ruimte in oppervlakte vormen geen obstakel voor het draadloze signaal. Verbind diverse apparaten, zowel bekabeld als draadloos met dit apparaat en maak gebruik van de snelle internetsnelheid die er door gegenereerd wordt.

Geavanceerde beveiliging

Een draadloos netwerk wordt tegenwoordig als een basisbehoefte gezien. We willen met onze smartphones, tablets en laptops onder andere in huis verbinding maken met internet zonder allemaal kabels aan te hoeven sluiten. Beveiliging is daarbij het sleutelwoord. Belangrijk is dat jouw wireless internetverbinding veilig is. Je wilt natuurlijk niet dat een beetje handige buurman of –vrouw zomaar van jouw netwerk gebruik kan maken. Daarvoor moet de data versleuteld worden. Deze router heeft een WPA/WPA2 encryptie voor de toegangsbeveiliging. Zo ben je beschermd tegen vrijwel elke bedreiging die van het internet jouw kant op zou kunnen komen. Geen last meer van indringers met slechte bedoelingen die op jouw netwerk proberen mee te liften.


Specificaties
Meer over TP-Link - TL-MR3420 (Productcode: 10143088488.5603)
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Afmetingen
204 x 138 x 44 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Type
TL-MR3420
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links