Delock - 88393 - Wifi antenne

€ 8,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 1846
Vandaag besteld, maandag in huis
Payment methods

Wifi antenne Delock 4 - 5 dBi

Met een draadloze LAN antenne kun je draadloze signalen verzenden en ontvangen. Het is geen signaalversterker, maar zo’n het ervoor dat het signaal beter wordt gebundeld: een signaalverbeteraar eigenlijk. Wil je een signaal versterken om in andere delen van je woning waar je geen ontvangst hebt, wifi te ontvangen, dan kun je beter kiezen voor een geschikte versterker. De wifi antenne delock 4 - 5 dBi heeft een RP-SMA interface waarmee hij kan worden aangesloten op een WLAN-apparaat met de juiste connector. Door het signaal te bundelen, versterkt hij bij de bron het signaal met 4 tot 5 dBi. Gebruik in zowel rechte als geknikte toestand mogelijk. De gehele lengte is 195 mm, de lengte vanaf het knikpunt is 165 mm. Aan de top is de diameter 6 mm, bij het RP-SMA aansluitpunt is dat 12.5 mm.

Bereik

Deze zwarte wifi antenne delock 4 - 5 dBi heeft een VSWR waarde 2.0 en een impedantie van 50 Ohm. Dit is de standaard impedantie, zodat hij werkt op vrijwel alle apparaten. Hij werkt op de 2,4 GHz bandbreedte en de 5 GHz bandbreedte, met een bereik van 2,4 GHz tot 5,7 GHz en een straal van 360°. Door met verschillende toestellen op verschillende bandbreedtes te werken, voorkom je dat de signalen elkaar te veel gaan verstoren. De apparaten die je gebruikt, moeten dan wel ook deze verschillende bandbreedtes ondersteunen. Standaard is de 2,4 GHz band, maar steeds meer apparaten werken dual band of zelfs tri band. De beste resultaten worden bereikt door je apparatuur af te stemmen op het gebruik en de omgeving.

Aansluiting

Dit product wordt aan een WLAN-apparaat gekoppeld door middel van de RP-SMA (Reverse-polarity SubMiniature version A) aansluiting. Deze lijkt sterk op een coax-aansluiting met een F-connector, maar deze kunnen niet aan elkaar worden gekoppeld zonder connector. Let dus goed op de aansluiting op je het apparaat waarop de connectie dient plaats te vinden, raadpleeg eventueel eerst de handleiding. De buitenzijde is verder gemaakt van een stevig kunststof, TPEE. Dit materiaal zorgt ervoor dat hij wel tegen een stootje kan, en niet ombuigt (behalve uiteraard op het knikpunt).

Specificaties
Meer over Delock - 88393 - Wifi antenne (Productcode: 9421041084.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5.8 GHz
 Merk
Delock
 Eenvoudige montage
 Optimaal draadloos signaal
 2.4 GHz versterking
5 dBi
 5.8 GHz versterking
5 dBi
 Aansluitingen
1x RP-SMA Male
 Afmetingen
165 mm
 Extra
Draaibaar
 Kleur
Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88393
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links