Delock - 88394 - Wifi antenne

€ 8,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 280
Vandaag besteld, maandag in huis
Payment methods

Spatwaterdichte wifi antenne Delock 3 dBi

Hiermee vergroot je in no time de signaalsterkte van je draadloze netwerk thuis, in de tuin, in je caravan/camper of op kantoor. Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere antennes op een router aan te sluiten waarmee je een groter bereik voor je wifi signaal kunt creëren. Dat is fijn wanneer je bijvoorbeeld ook in de je slaapkamer gebruik wilt maken van draadloos internet. Deze staafantenne is extra klein: de afmetingen zijn 89 x 8 x 10 mm. Hierdoor kun je hem in je interieur of in de inrichting van een camper wegwerken zonder dat iemand het ziet. Ook is deze staafantenne geschikt voor gebruik in de buitenlucht.

Omni-directioneel en dual band voor beter bereik en kwaliteit

De spatwaterdichte wifi antenne Delock 3 dBi straalt omni-directioneel met een versterking van 3dBi het signaal uit. Dit aantal dBi is genoeg voor in huis of op de camping waar je films wilt streamen en je mail wilt bekijken. Omni-directioneel wil zeggen dat de straling rondom is. Je kunt de spatwaterdichte wifi antenne Delock 3 dBi het beste op een tactische plek midden in de ruimte plaatsen waar je van beter internet wilt profiteren. Vandaag de dag zijn er steeds meer routers die op zowel de standaard 2.4 GHz frequentieband als de nieuwere 5.0 GHz frequentieband werken. Door deze dual band verbinding is een flexibeler thuisnetwerk beschikbaar en kun je sneller internetten. Sommige toepassingen werken beter met 5GHz, terwijl andere toepassingen gebruik kunnen maken van de lagere frequentieband. Deze staafantenne van Delock werkt op zowel de 2.4 GHz als op de hogere 5.0-5.8 GHz frequentieband waardoor jij een optimale draadloze verbinding kunt maken die flexibel genoeg is voor alle denkbare toepassingen.

Voor gebruik buiten

Deze spatwaterdichte WLAN antenne laat zich ook buiten gebruiken. Let wel, spatwaterdicht betekent dat motregen of gewone regen geen probleem is, een plensbui daarentegen is echter een heel ander verhaal! Hij heeft een groot temperatuurbereik en werkt tussen de -20 en 65 graden Celsius. Dat betekent dat je het apparaatje ook mee kunt nemen tijdens hete zomers in de caravan of camper, maar ook tijdens winterkamperen op een koudere bestemming. Zet hierbij de router altijd in een zogeheten outdoor box om deze te beschermen tegen beschadiging en weersomstandigheden. De outdoor box kan van invloed zijn op het WLAN bereik.

Specificaties
Meer over Delock - 88394 - Wifi antenne (Productcode: 9426548833.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5.8 GHz
 Merk
Delock
 Eenvoudige montage
 Optimaal draadloos signaal
 2.4 GHz versterking
1.5 dBi
 5.8 GHz versterking
2.1 dBi
 Aansluitingen
1x RP-SMA Male
 Afmetingen
89 x 8 x 10 mm
 Extra
Spatwaterdicht
 Impedantie
50 Ohm
 Kleur
Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88394
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links