Delock - 88395 - Wifi antenne

€ 8,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 6476
Vandaag besteld, maandag in huis
Extra korting!
Aantal 1€8,95Aantal 2-9€8,73Aantal 10 en meer€8,41
Payment methods

Wifi antenne 2 dBi Delock

Het Duitse Delock levert vele soorten handige kleine wifi accessoires, waaronder deze uitvoering. Vaak wordt een dergelijk accessoire geselecteerd op design en lengte, bijvoorbeeld om een beschadigd of verdwenen exemplaar op een bestaande router te vervangen. De lengte, voor het geval je inderdaad een vervanger zoekt voor een bestaand exemplaar, is 108 mm met flexibele verbinding, zonder de verbinding is dat 82.5 mm. Een andere benaming voor dit type is WLAN antenne, je zult deze naam online nog steeds vaak zien. Standaard wordt versterking in het algemeen uitgedrukt in dB, de mate van wifiversterking wordt echter uitgedrukt in dBi. De versterkingsfactor van de kleine spriet ligt iets onder die van duurdere modellen, maar doorgaans heb je voor de meeste wifitoepassingen ruim voldoende aan deze versterkingsfactor. Overigens geldt dit voor de 2,4GHz band, voor de nieuwere 5GHz band ligt de versterkingsfactor zelfs iets hoger. De impedantie bedraagt 50 Ohm.

RP SMA en type F

Koppeling geschiedt via een RP SMA connector. SMA (SubMiniature versie A) stekkers zijn RF-connectoren voor coaxiale kabel met een schroefkoppelingsmechanisme. Recenter worden ze in verbinding gebracht met wifi antennesystemen. SMA-connectoren kunnen visueel helaas worden verward met de standaard coaxconnector van het type F, omdat er in de specificaties slechts ongeveer een verschil van 2 mm is. Let echter goed op: de type F stekker kan niet met een SMA-stekker worden gecombineerd zonder het gebruik van een adapter. Je kunt dus beter meteen de juiste uitvoering kopen, vastschroeven en klaar.

Extra kenmerken

De wifi antenne 2 dBi Delock is gemaakt van zwarte ABS kunststof. Dit betekent een zeer gering gewicht gekoppeld aan een behoorlijke robuuste uitvoering. Voor de techneut is het nog van belang dat de polarisatie lineair en verticaal is, VSWR waarde is 2.0, VSWR is de afkorting van Voltage Standing Wave Ratio en beschrijft de mate van impedantiekoppeling. In het algemeen geldt bij deze antennes dat wanneer je een exemplaar kiest dat voor wat betreft specificaties overeenkomt met het model dat op de router zit, een vervanging probleemloos zal verlopen. Heb je nog vragen of twijfel je, kun je altijd nog onze klantenservice bellen.

Specificaties
Meer over Delock - 88395 - Wifi antenne (Productcode: 9421046687.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5.8 GHz
 Merk
Delock
 Dual Band
 Zwenkbaar
 2.4 GHz versterking
1.5 dBi
 5.8 GHz versterking
2.1 dBi
 Aansluitingen
1x RP-SMA Male
 Afmetingen
83 mm
 Extra
Draaibaar
 Impedantie
50 Ohm
 Kleur
Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88395
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links