Delock - 88397 - Wifi antenne

€ 11,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 36
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€11,99Aantal 2-9€11,69Aantal 10 en meer€11,27
Payment methods

Spatwaterdichte wifi antenne Delock 2 dBi

WLAN gebruik je normaliter binnen, echter ontstaat ook de behoefte om juist buitenshuis draadloos toegang te hebben tot internet. De spatwaterdichte wifi antenne Delock 2 dBi kan hiervoor een uitkomst bieden. Je sluit hem aan op de router of je plaatst je router in een speciale outdoorbox, die met gewone stroomdraad gevoed wordt of via zogenoemd ‘power over ethernet’. Bij buitengebruik heb je nog met de IP-waarde van een outdoorbox of kabel te maken. Deze Ingress Protection code geeft de waterbestendigheid en stofbestendigheid weer. Hoe hoger de waarde hoe hoger de bestendigheid.

Eigenschappen

Om buiten een zo groot mogelijk bereik te hebben, is deze Delock wifi antenne een omni-straler oftewel rondom-straler. Deze zendt het signaal in alle richtingen quasi even sterk uit. Zo heb je in een relatief groot gebied goede ontvangst en kun je ter indicatie zelfs een terrein van pakweg 100 m bestrijken. De snelheid van de verbinding is afhankelijk van verschillende factoren. Afgezien van eventuele hindernissen zijn dat: de VSWR-waarde, demping van een eventuele kabel en de gebruikte frequentieband. De Voltage Standing Wave Ratio is een maat voor het signaalverlies. De VSWR van deze dit product is 2 en dat is een praktisch goede waarde, omdat het verlies dan slechts 11% bedraagt. De demping van een kabel wordt uitgedrukt in dB en hoe lager die waarde hoe beter. Wanneer je de router in een outdoorbox plaatst omzeil je de kabeldemping, omdat er dan immers geen kabel nodig is. Ook de frequentieband kan nog een rol spelen, namelijk als alleen maar de gangbare overvolle 2,4 GHz band gebruikt wordt. Daarom is het een groot voordeel dat deze juist twee banden heeft, beide banden met frequentiespreiding, naast de 2,4 GHz band ook nog een 5,1 GHz band.

Voordelen en specificaties

Doordat de spatwaterdichte wifi antenne Delock 2 dBi, zoals de type-aanduiding reeds suggereert, een antenneversterking oftewel antenna gain van 2dBi heeft, verdubbelt hij de ontvangstkwaliteit. De polarisatie is verticaal en daardoor wordt een goede dekking verkregen op deze, in radiotermen ‘korte’, afstand van pakweg 100 m. De aansluiting is van het RP-SMA type, hetgeen zoveel betekent als dat er een op een gewone televisie-connector gelijkende maar daarmee niet compatibele aansluiting is, waarbij de mannetjesconnector een opening heeft en de vrouwelijke variant juist een pinnetje. De lengte van het product is 17,8 cm. Het spits heeft een diameter van 6 mm, de romp 13 mm en de SMA-aansluiting 12,5 mm. Juist bij een outdoor model zijn de omgevingstemperaturen extra belangrijk, daarom heeft deze uitvoering een groot temperatuurbereik van -20 graden Celsius tot 65 graden Celsius.


Specificaties
Meer over Delock - 88397 - Wifi antenne (Productcode: 9426543230.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5.8 GHz
 Merk
Delock
 Dual Band
 Zeer compact
 2.4 GHz versterking
5 dBi
 Aansluitingen
1x RP-SMA Male
 Afmetingen
180 mm
 Extra
Spatwaterdicht
 Kleur
Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88397
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links