Delock - 88410 - Wifi antenne

€ 11,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 674
Vandaag besteld, maandag in huis
Payment methods

Wifi antenne Delock 6.5 dBi met magnetische standaard

deze uitvoering hier is dán handig wanneer de bestaande onvoldoende bereik heeft of defect is (afgebroken). Dit model hier laat zich makkelijk inpluggen op de RP-SMA aansluiting van een router of op de soortgelijke antenneaansluiting van een laptop bijvoorbeeld. De wifi antenne Delock 6.5 dBi met magnetische standaard ontvangt/zendt een 2.4 Ghz WLAN-signaal met een versterking van plusminus 6.5 dBi. Hij is geschikt om te gebruiken op de RP-SMA aansluiting op een single band router en zorgt voor een omnidirectionele verspreiding van het draadloze signaal. Doordat deze WLAN-staafantenne is voorzien van een kabel en een gemagnetiseerde voet, kun je deze gemakkelijk bevestigen op de plek waar het signaal het beste geconcentreerd en verspreid kan worden. Hij voldoet aan de gangbare WLAN-normen 802.11n/b/g/u en bluetooth. Daarnaast is de impedantie hiervan de gebruikelijke 50 ohm.

Omnidirectionele uitvoering

De wifi antenne Delock 6.5 dBi met magnetische standaard is een zogenoemde rondomstraler. Dit wil zeggen dat in alle richtingen ongeveer even sterk uitstraalt. Een omnidirectionele staafantenne straalt hoofdzakelijk horizontaal uit en maar relatief weinig in verticale richting. Kies de plaatsing van je Delock 6.5 dBi wifi antenne met magnetische standaard daarom zorgvuldig. Niettemin, je kunt het beperkt nog enigszins beïnvloeden doordat de sprietantenne in 3 verschillende standen geknikt kan worden, om zo het signaal nog wat beter te kunnen richten. Een omnidirectionele staafantenne werkt vanwege het stralingspatroon normaliter het beste in het midden van een ruimte.

Bevestiging en aansluiting

De staafantenne en de voet vormen samen één geheel. Door de gemagnetiseerde voet is het eenvoudig om de sprietantenne op elk metalen oppervlak te bevestigen, bijvoorbeeld aan, in of op een serverkast. Daarnaast is de bodem van de voet voorzien van een rubberen rand, die beschadigingen aan het oppervlak voorkomt. De kabel aan de WLAN-sprietantenne is 1 meter lang, waardoor hij niet direct op of naast de router hoeft te staan. Met de RP-SMA schroef-connector sluit je de sprietantenne aan op je router en hoef je je geen zorgen te maken over een los rakende kabel.


Specificaties
Meer over Delock - 88410 - Wifi antenne (Productcode: 8940124388.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Delock
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Flexibele verbinding
 Plug & play
 2.4 GHz versterking
6.5 dBi
 Aansluitingen
1x RP-SMA Male
 Extra
Draaibaar
 Impedantie
50 Ohm
 Kleur
Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88410
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links