Delock - 88452 - Wifi antenne

€ 21,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 153
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Wifi antenne Delock 5dBi outdoor

Met een maximaal zendvermogen van maar liefst 20W, is dit product van Delock voor outdoor gebruik een goede keus. Al helemaal wanneer je op een hoogvlakte woont of dicht bij zee, waar normaliter de windsnelheden hoger zijn, want hij kan windsnelheden van maximaal 216 km/h trotseren. Dit komt overeen met stormcategorie 4, de op één na hoogste categorie. Ook vermeldenswaardig is dat dit product bruikbaar is in een wel zeer ruim temperatuurbereik van maar liefst tussen de -40 graden Celsius en 70 graden Celsius. Dit alles dankzij het gebruikte polycarbonaat.

Voordelen

Naast de voorgaande goede weersbestendige eigenschappen is de wifi antenne Delock 5dBi outdoor tevens goed bestand tegen vocht en stof. Daartoe heeft dit product het predicaat IP-67. IP staat voor Ingress protection en de waarde van 67 betekent dat hij stofvrij is, oftewel er kan geen stof binnendringen en hij is vooral dompeldicht. Dit laatste betekent hier dat er geen water kan indringen, zelfs niet wanneer er een stortbui op plenst. Verder is plug and play van toepassing, hetgeen betekent dat er geen software oftewel driver, geïnstalleerd hoeft te worden om de antenne te kunnen gebruiken. De montage is uiterst eenvoudig door gebruik van een N-connector. Dit is een gangbare stekker met een zeskantige kraag en een buisje in het midden waarin zich de pin bevindt (mannetje). Desondanks even opletten of je apparaat waarop je het product wilt aansluiten deze connector ook heeft.

Kenmerken

De staafantenne heeft een lengte van 16,65 cm, een diameter aan de top van 1,83 cm en een N-connector diameter van 2,25 cm. Hij voldoet aan de WLAN 802.11 b/g/n norm. Wat houdt dat in? De ‘802.11 n’ is één van de modernste technieken met een theoretische snelheid van 300 Mbps. Hier moet je dan in de praktijk pakweg 10% vanaf trekken. Bij deze datasnelheid worden frequentiebandbreedten van rond de populaire 2,4 GHz en de (vooralsnog) minder gebruikte 5 GHz gebruikt. In beeldspraak: de data zijn auto’s die over een autosnelweg, de bandbreedte, rijden. Je kunt tussen de drukke 2,4 GHz en de minder drukke 5 GHz ‘autosnelweg’ schakelen. De 802.11 g en b normen zijn ter compatibiliteit, zodat ook oudere apparatuur ermee kan functioneren. De g-norm heeft een theoretische snelheid van 54 Mbps en de b-norm 11 Mbps.

De krachtige technische kant

De kracht van de antenne is gauw verteld. Niet alleen met zijn 20W heeft het veel power voor datatransmissie, zeker in huis-, tuin- en keuken-omgeving, ook de overige specificaties mogen er zijn. Een VSWR waarde van ronduit 2, hetgeen neerkomt op een signaalvermogensverlies van circa 11%, is ronduit goed te noemen. De antenna gain bedraagt 5 dBi. Dat is een fatsoenlijke waarde om een sterke straling op korte afstand in verticale richting te hebben. Door zijn lineaire verticale polarisatie heeft deze omni-straler tevens een gelijkmatige rondomstraling zodat in de wijde omtrek, afgezien van hindernissen, in principe alle apparatuur gelijke ontvangstsnelheden hebben. Met een standaard impedantie van 50 Ohm is deze prima wifi antenneversterker op de gangbare WLAN-apparatuur aan te sluiten.


Specificaties
Meer over Delock - 88452 - Wifi antenne (Productcode: 10053418076.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Delock
 Eenvoudige montage
 Plug & play
 2.4 GHz versterking
5 dBi
 5 GHz versterking
5 dBi
 Aansluitingen
1x N Male
 Extra
Dompeldicht (IP67)
 Impedantie
50 Ohm
 Kleur
Wit
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88452
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links