Delock - 88460 - Wifi antenne

€ 9,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 460
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€9,99Aantal 2-9€9,74Aantal 10 en meer€9,39
Payment methods

Wifi antenne Delock 2-5 dBi

Een antenne is ontworpen om een bepaald signaal te versterken. Er zijn meerdere types op de markt, niet alleen een stukje zendtechniek maar ook de wijze van koppeling is van belang. We gaan hier nader in op de witte wifi antenne Delock 2-5 dBi, deze is geschikt voor gebruik met een dual band router. Dat betekent dat signalen versterkt worden die op de oudere 2,4GHz band worden uitgezonden, maar ook signalen op de meer recente 5GHz band. Moderne routers maken gelijktijdig gebruik van beide frequentiebanden. Dat heeft als voordeel dat toepassingen verdeeld kunnen worden al naar gelang de vereiste snelheid en bandbreedte. Deze zend- en ontvangstspriet versterkt tot maximaal 2dBi op de 2,4GHz band en tot 4dBi op de 5GHz band. Aansluiting geschiedt via een RP-SMA male connector, zo’n beetje de standaard bij externe routerantennes.

Uitvoering en specificaties

De lengte en zelfs kleur zijn van belang, hoewel je dat laatste eigenlijk niet zou verwachten. Technisch maakt het immers niet zoveel uit of je een kort of lang exemplaar koopt en van welke kleur die is. Het is dan ook vooral van belang als je een type dat er precies hetzelfde uitziet. Hoewel in principe elk zendmastje wel past op een router met antenneaansluiting, is het geen gezicht als er bijvoorbeeld twee ongelijke sprieten opzitten. Ook komt dit de ontvangst niet ten goede. Deze uitvoering is wit en meet 110mm.

Extra kenmerken

Zoals de meeste routerantennes is dit type omni directioneel, dat betekent dat hij niet beperkt is tot één richting uit zenden en ontvangen. Omni betekent eigenlijk “alle”, maar wie de testdiagrammen bekijkt ziet dat – net zoals alle antennes – deze Delock niet alle kanten gelijkmatig op werkt. Overigens is dat ook niet nodig. Het sprietje is draaibaar en heeft een impedantie van 50Ohm. Ten slotte: voor de techneut is de VSWR waarde (de mate van match of reflectie, in het Nederlands overigens aangegeven als SGV) wellicht nog interessant. Die is 2.0 max.

Specificaties
Meer over Delock - 88460 - Wifi antenne (Productcode: 10053580563.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5.8 GHz
 Merk
Delock
 Dual Band
 Eenvoudige montage
 2.4 GHz versterking
2 dBi
 5.8 GHz versterking
4 dBi
 Aansluitingen
1x RP-SMA Male
 Afmetingen
110 mm
 Extra
Draaibaar
 Impedantie
50 Ohm
 Kleur
Wit
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88460
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links