Delock - 88739 - Wifi antenne

€ 29,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 625
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€29,99Aantal 2-9€29,24Aantal 10 en meer€28,19
Payment methods

Wifi antennevoet - Delock – LTE MIMO

Met de Wifi antennevoet Delock LTE MIMO heeft u een prima standaard voor optimale draadloze ontvangst voor uw antennes voor een thuiscomputernetwerk. Met een extra antenne laat zich namelijk een draadloos netwerk makkelijk vergroten. Dit komt enerzijds doordatdeze reeds versterking van zichzelf heeft, de antenne gain, maar anderzijds ook doordat deze een grote bandbreedte kan doorgeven. Om dit in de praktijk dan ook te realiseren is een voet of standaard onmisbaar, deze is namelijk op de gunstigste plaats voor zend/ontvangst neer te zetten of op te hangen.

Wat is de kracht van de LTE MIMO?

LTE is het op dit moment modernste mobiele internet, ook wel 4G genoemd. Daarnaast is er nog een andere techniek die handig is en onderdeel uitmaakt van LTE: MIMO. Dat staat voor Multiple Input Multiple Output. Met MIMO worden de verschillende weerkaatste signalen ontvangen, waardoor je een sterkere bundeling van het signaal krijgt. Er kunnen zo meer kanalen worden overgezonden en dit levert wederom een grotere datasnelheid. De voet is geschikt voor 2x2 MIMO. Daarmee kunnen twee antennes worden aangesloten die via twee kanalen zenden/ontvangen.

Aandachtspunten

Het product is bedoeld voor zogenaamde omni-directionele producten. Dat betekent simpelweg dat hij rondom straalt. Daardoor is deze Delock uitermate geschikt voor gebruik in bewoond gebied waar de ontvangst op zich weliswaar goed is, maar door glas, beton, metaal en dergelijke wordt gehinderd oftewel gedempt. Voor buitengebieden of in een caravan heb je juist een unidirectionele oftewel richtingsgevoelige variant nodig. Let er wel op dat je antennes hebt met een zogenaamde SMA aansluiting. Dat is een ‘SubMiniatuur versie A’ connector die een zeskantige kraag heeft met schroefdraad aan de binnenzijde. Deze lijkt helaas verdacht veel op een gangbare coax F-connector. Er zit echter verschil in de impedantie en de afmeting tussen beiden. De impedantie is bij SMA 50 ohm en bij een F-connector 75 ohm. De SMA aansluiting is circa 2 mm groter qua diameter. Je kunt daardoor een F-connector niet rechtstreeks aansluiten op een SMA-variant.

De sterkte van het signaal.

Opdat de onderdelen die u op de voet aansluit ook optimaal tot hun recht kunnen komen, heeft de voet een lage demping. Demping is het verzwakken van het signaal doordat deze door een langere kabel moet. Simpel gezegd: hoe langer de kabel en/of hoe geringer de diameter, hoe meer het signaal door die kabel heen moet ploeteren, er daardoor meer van het signaal verloren gaat en er minder aan het uiteinde van de kabel overblijft. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heeft de bekabeling van deze Delock antennevoet een zeer lage demping van 1,4 dBi bij 2,4 GHz en 2,3 dBi bij 5,8 GHz. De twee ‘frequenties’ zijn de gebruikelijke frequentiebanden. Dual band routers werken ermee, dus deze voet is geschikt voor twee antennes waarmee u de prestaties van een dergelijke router kunt verbeteren. De voet is bruikbaar bij omgevingstemperaturen tussen de -10 graden Celsius en 55 graden Celsius.


Specificaties
Meer over Delock - 88739 - Wifi antenne (Productcode: 10168711007.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5.8 GHz
 Merk
Delock
 Eenvoudige montage
 Optimaal draadloos signaal
 2.4 GHz versterking
1.4 dBi
 5.8 GHz versterking
2.3 dBi
 Aansluitingen
2x SMA Female
 Kleur
Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
88739
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links