Delock - Wifi antenne

€ 3,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 468
3-5 wd
Extra korting!
Aantal 1€3,99Aantal 2-9€3,89Aantal 10 en meer€3,75
Payment methods

Inbouw wifi antenne Delock

Deze is zeer compact en meet maar 20 x 7 x 2 mm, waardoor je hem kunt inbouwen in een netwerkapparaat met een miniatuur MHF/U.FL-LP-068 aansluiting. Dit is een specifieke HF-aansluiting, die door Hirose is ontwikkeld. Daarom komen we deze connector vrijwel alleen tegen van Delock, Hirose en is deze compatibel met de IPEX MHF connector. Dat betekent dat je hem eveneens kunt integreren in andere apparaten met een compatibele MHF/U.FL verbinding om op die manier signalen te ontvangen en te versturen. De kabel die erbij hoort is slechts 200 mm lang en hoeft ook zeker niet langer te zijn, omdat je hem direct aan de router of aan het access point bijvoorbeeld koppelt. Hiermee is haperend internet direct verleden tijd, omdat het bereik van je wifi-signaal wordt vergroot.

Dual band verbinding en compatibiliteit

Een antenne is puur bedoeld voor het vergroten van het bestaande bereik, zodat je in alle hoeken van een ruimte gebruik kunt maken van goed werkend internet. Hiertoe ‘vervang’ je de bestaande van je router, door deze Delock in te steken op je apparaat, waardoor de interne antennes worden uitgeschakeld. De inbouw wifi antenne Delock is bedoeld voor een dual band router die op 2.4 GHz en 5.8 GHz werkt. Door gebruik te maken van twee frequentiebanden kun je profiteren van optimaal internet, omdat gewisseld kan worden tussen beiden zodat steeds een ‘vrije’ frequentie beschikbaar is. Verder worden de gangbare netwerkstandaards ondersteund, te weten Wireless: A, AC, G, B en N.

Omni-directioneel bereik

Een ander groot voordeel is dat hij een omni-directioneel bereik heeft. Hierbij is het verstandig om te kijken naar de locatie van je router. Deze plaats je op een logische plek waar je het meest gebruik maakt van internet, zoals je woonkamer, je kantoor, je slaapkamer of de keuken. Het omni-directionele karakter zorgt ervoor dat het wifi-signaal in een hoek van 360 graden wordt uitgezonden, oftewel: alle ruimte rondom het apparaatje. Dit is handig omdat je op deze manier zeker weet dat je in de gehele ruimte en daaromheen gebruik kunt maken van een sterk signaal en niet alleen in één bepaalde hoek.

Specificaties
Meer over Delock - Wifi antenne (Productcode: 10778597557.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Delock
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Dual Band
 Zeer compact
 2.4 GHz versterking
1 dBi
 Aansluitingen
1x MHF/U.FL-LP-068
 Afmetingen
20 x 7 x 2 mm
 Impedantie
50 Ohm
 Kleur
Wit, Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links