Lancom - AirLancer Extender I-60ag - Wifi antenne

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi antenne Lancom AirLancer Extender I-60ag

Wanneer je de signaalsterkte van je internetverbinding wilt verhogen, dan heb je een wifiantenne nodig. De wifi antenne Lancom AirLancer Extender I-60ag is een compact model dat je binnen no time aansluit. Een kabel van 1.5 meter wordt meegeleverd zodat je het product precies op de plek kunt plaatsen waar jij de signaalsterkte wilt verbeteren. Omdat de spriet ook 60 graden kan worden gedraaid kun je het apparaatje richten waar je een beter signaal wilt hebben. De Lancom AirLancer I-60ag wifi extender is dus een directionele antenne. Daardoor is het geen probleem wanneer jij bijvoorbeeld je laptop met internetverbinding verplaatst. De signaalontvanger beschikt over een versterking van 6 dBi en 8 dBi op de frequentiebanden 2.4 GHz en 5.8 GHz. Dit zorgt voor een verbetering van het signaal met vaak 100% in meerdere kleine ruimtes of in één grote ruimte.

Verdere kenmerken

De wifi antenne Lancom AirLancer Extender I-60ag heeft een R-SMA aansluiting waarop je een female kabel met pinnetjes kunt aansluiten. Het voordeel van dit product van Lancom is dat je het ook kunt gebruiken op de access points van hetzelfde merk. Hoewel het product bedoeld is voor indoor gebruik (omdat het apparaatje niet waterdicht is), werkt de antenne bij temperaturen van -10 tot 55 graden boven nul. Je kunt het dus in de meterkast in de gang plaatsen, maar ook in een droge koude ruimte onder een gebouw of op een plek die opwarmt in de zon. Het apparaatje wordt geleverd met een tafelstandaard met een optie voor wandmontage. Door de kleine afmetingen (75 x 12 x 72 millimeter) plaats je de witte Lancom AirLancer I-60ag wifi extender gemakkelijk op een plek naar keuze in huis of op kantoor zonder dat het opvalt.

Specificaties
Meer over Lancom - AirLancer Extender I-60ag - Wifi antenne (Productcode: 10217429092.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Lancom
 Functie
Antenne
 Zeer compact
 Plug & play
 2.4 GHz versterking
6 dBi
 5.8 GHz versterking
8 dBi
 Aansluitingen
1x R-SMA Male
 Afmetingen
75 x 12 x 72 mm
 Dual band
 Extra
Tafelstandaard met optie voor wandmontage
 Impedantie
50 Ohm
 Kleur
Wit
 Uitvoering
Directioneel
 Type
AirLancer Extender I-60ag
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "Geen kabels meer nodig dankzij de homeplug. Overal in huis internet via het stopcontact. Geweldig." 9,4
Perfect "Het signaal van onze buren was sterker dan ons. Dankzij Wifiversterken.nl hebben we nu in ons hele huis goede ontvangst." 8,9
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links