TP-Link - TL-ANT2408C - Wifi antenne

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi antenne TP-Link TL-ANT2408C

Goed werkend internet is niet meer weg te denken uit onze huishoudens. Om te kunnen streamen, sociale media bij te houden en gamen is een kwalitatief goede router nodig. Merk je echter dat je thuis een WLAN-bereik hebt, dat niet in iedere ruimte voldoende werkt? Dan kun je kiezen voor de Wifi antenne TP-Link TL-ANT2408C, waarmee je het internetbereik vergroot. Deze staafantenne sluit je aan op een draadloze router of op een draadloos Access Point, waarna je meteen van een groter en beter netwerk kunt profiteren. Zo vergroot je het netwerkbereik van je router via deze externe sprietantenne. In gangbare huishoudens is dit normaliter genoeg. Heb je echter een nog groter bereik te overbruggen, dan zul je je toevlucht moeten nemen tot een WLAN-repeater, zie ook volgende alinea.

Plaatsing van deze staafantenne

Voor iedere ruimte moet je goed kijken waar je de wifi antenne TP-Link TL-ANT2408C het beste kunt plaatsen. De staafantenne is omnidirectioneel oftewel een rondom-straler en werkt met een frequentieband van 2.4 GHz waarbij je van een optimaal draadloos signaal kunt genieten. Hierbij biedt de sprietantenne een versterking van 8 dBi, een goede waarde. Vanaf daar wordt de straling verder de ruimte ingestuurd, zodat je in de gehele omgeving gebruik kunt maken van internet. Heb je een groter netwerkbereik nodig, dan is het aan te raden om te kiezen voor een WLAN-repeater. Dat is een versterker die je op de plaats zet waar het signaal verzwakt, is maar nog net niet geheel weg. Hij pept dat signaal vervolgens op, zodat het nog een stuk verder kan.

Specificaties
Meer over TP-Link - TL-ANT2408C - Wifi antenne (Productcode: 10923199781.5603)
 Wifi antenne
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Functie
Antenne
 Flexibele verbinding
 Optimaal draadloos signaal
 2.4 GHz versterking
8 dBi
 Aansluitingen
1x RP-SMA Female
 Kleur
Zwart
 Uitvoering
Omni-directioneel
 Type
TL-ANT2408C
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "Geen kabels meer nodig dankzij de homeplug. Overal in huis internet via het stopcontact. Geweldig." 9,4
Perfect "Het signaal van onze buren was sterker dan ons. Dankzij Wifiversterken.nl hebben we nu in ons hele huis goede ontvangst." 8,9
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links