Delock - USB 3.0 WLAN stick - Wifi dongle

€ 32,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 315
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Extra korting!
Aantal 1€32,99Aantal 2-9€32,17Aantal 10 en meer€31,01
Payment methods

Wifi dongle Delock USB 3.0 WLAN stick

Om thuis, op kantoor of zelfs onderweg te kunnen genieten van goed werkend internet, kun je gebruik maken van de Wifi dongle Delock USB 3.0 WLAN stick. Dit is een kleine adapter die je eenvoudig in de poort van je laptop of computer stopt, waarna je kunt profiteren van een internetverbinding via jouw bestaande WLAN-netwerk. Het voordeel hiervan is dat de adapter volgens de nieuwste standaarden kan werken (USB3.0, dual band, 802.11ac), terwijl interne netwerkkaarten die standaard in een oudere laptop of computer zitten dat vaak niet kunnen. Met deze Delock aangesloten, kun je echter wél gebruik maken van een snel netwerk. Ook handig als vervanging van een defecte netwerkadapter.

Stick met dual band functionaliteit

Deze insteekadapter werkt optimaal met een router of access point op de dual band: een 2.4 GHz én een 5.0 GHz frequentieband. Wanneer deze beide banden kunnen worden gebruikt tijdens het internetten geniet jij van de beste verbinding. Dat heeft ermee maken dat er kan worden geswitcht tussen 2,4 GHz en 5 GHz, al naar gang waar de minste drukte is. Daarnaast is het mogelijk beide frequenties geshared te gebruiken. De maximale snelheid hierbij is 867 Mbps waarmee je ongestoord kunt streamen, mailen, surfen en meer. Daarnaast is deze insteekadapter direct verbonden met het apparaat waarop je een beter draadloos signaal wilt hebben, waardoor je zeker weet dat je op dat apparaat een snelle internetverbinding hebt.

Dongle op bestaand netwerk

De Wifi dongle Delock USB 3.0 WLAN stick is de ideale manier om snel gebruik te kunnen maken van een draadloos signaal doordat er contact wordt gemaakt met een bestaande router of access point. De insteekadapter is vooral bedoeld om jou een verbinding met draadloos internet te laten hebben door een connectie met je router of access point. Hierdoor kun je bijvoorbeeld óók met je laptop internetten in de tuin, op zolder of op andere plekken in je woning waar normaalgesproken een minder sterke tot geen draadloze verbinding is. De insteekadapter is compatibel tot en met Windows 10 en is geschikt voor laptops, computers en notebooks.

Beveiligde verbinding

Net als bij je verbinding via een router zorgt de Wifi dongle Delock USB 3.0 WLAN stick voor een compleet beveiligd signaal. Hij beschikt namelijk over een WPS-functie, wat staat voor Wifi Protected Setup. Hiermee kun jij als gebruiker eenvoudig een beveiligde netwerkverbinding opzetten en zorgt deze functie ervoor dat je snel gebruik kunt maken van internet. Ook is hij beveiligd met WPA, WPA2 en WEP dat ervoor zorgt dat alles wat jij via het netwerk doet versleuteld wordt met een encryptie die amper tot niet te kraken is door hackers. Dat is wel zo prettig wanneer je een betaling moet doen of wanneer je een wachtwoord moet invullen om bijvoorbeeld ergens in te loggen.

Specificaties
Meer over Delock - USB 3.0 WLAN stick - Wifi dongle (Productcode: 10306040537.5603)
 Wifi dongle
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Delock
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2
 Aansluiting 1
USB 3.0 Male - SuperSpeed
 Geschikt t/m
Windows 10
 Max. snelheid
867 Mbps
 Dual Band
 Beschikt over WPS
 Kleur
Zwart
 Type
USB 3.0 WLAN stick
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links