TP-Link - TL-WN725N - Wifi dongle

€ 9,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 2375
Vandaag besteld, maandag in huis
Payment methods

Wifi dongle TP-Link TL-WN725N

Compact, klein en krachtig. Dat zijn termen die van toepassing zijn op de hier beschreven antenne-adapter, waarmee je gemakkelijk en snel verbinding kunt maken met een WLAN-netwerk. Het kleine formaat van de dongle maakt dat deze gemakkelijk kan worden meegenomen en niet al te ver uitsteekt aan de zijkant van jouw laptop of computer. Je kunt er een snelheid mee behalen tot wel 150 Mbps waarmee je gemakkelijk online video’s kunt bekijken, kunt gamen of grote bestanden kunt downloaden zonder problemen. Ook voor goede beveiliging is gezorgd. De draadloze adapter biedt de mogelijkheid om connectie te maken met wifi netwerken die beveiligd zijn op verschillende manieren. Deze WLAN-extensie komt goed van pas wanneer jouw computer of laptop op enig moment, of een tweedehands gekochte, niet (meer) beschikt over een eigen wireless kaart.

Specificaties van de TL-WN725N

De wifi dongle TP-Link TL-WN725N beschikt over een geïntegreerde antenne en door het compacte formaat is hij gemakkelijk overal te gebruiken. Met deze externe netwerkadapter kun je connectie maken met draadloze netwerken die 2,4 GHz frequentie ondersteunen. Het is dan mogelijk om snelheden tot 150 Mbps te behalen. Afhankelijk van de omgevingsfactoren en de specificaties van de draadloze router is het met deze WLAN-extensie mogelijk om verbinding te maken met het netwerk over een afstand tot wel 130 meter. De installatie op een Windows computer kan gemakkelijk met de bijgeleverde installatiegids en cd-rom. De compacte externe netwerkadapter is voorzien van USB 2.0 dat door de meeste computers en laptops wordt ondersteund.

Veilig surfen

Om veilig te kunnen surfen op het internet en om ervoor te zorgen dat jouw bestanden beveiligd zijn tegen invloeden van buitenaf, beschikt de Wifi dongle TP-Link TL-WN725N over verschillende mogelijkheden om je connectie en bestanden te beveiligen. Het is met deze externe netwerkadapter mogelijk om verbinding te maken met WLAN- netwerken die gebruikmaken van versleutelde wachtwoorden volgens WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2 en WPA2-PSK protocollen. Hiermee kun je dus ook gemakkelijk een beveiligde draadloze connectie leggen met oudere netwerken die nog niet voorzien zijn van de moderne WPA2 en WPA2-PSK protocollen voor beveiliging. Verbinding kan gemakkelijk gemaakt worden wanneer deze externe netwerkadapter in de computer is geplugd en door gebruik te maken van de bijgeleverde software, waarvan de installatie zich nagenoeg vanzelf wijst.

Specificaties
Meer over TP-Link - TL-WN725N - Wifi dongle (Productcode: 9620535899.5603)
 Wifi dongle
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
 Aansluiting 1
USB 2.0 Male - High Speed
 Geschikt t/m
Windows 10
 Max. snelheid
150 Mbps
 Geavanceerde beveiliging
 Zeer compact
 Kleur
Zwart
 Type
TL-WN725N
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links