TP-Link - TL-WN823N - Wifi dongle

€ 12,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 105
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Wifi dongle TP-Link TL-WN823N

Deze compacte externe netwerkadapter zorgt ervoor dat op één apparaat een internetverbinding kan worden geconfigureerd. Dit gebeurt vaak wanneer het apparaat geen standaard WLAN-adapter aan boord heeft, denk aan tweedehands, of wanneer deze adapter aan vervanging toe is (zeg: niet snel genoeg). Met de Wifi dongle TP-Link TL-WN823N kun je direct op je computer of laptop van draadloos internet gebruik maken. Deze compacte extensie wordt eveneens veel gebruikt voor interactieve televisie. Met name voor flexwerkers en andere mensen die hun WLAN apparatuur vaak verplaatsen is een dergelijk handzaam dongeltje een uitermate handig tool. Je kunt hem namelijk gebruiken waar en wanneer je wilt en hij is altijd eenvoudig mee te nemen.

Hoge snelheid en beveiliging

De Wifi dongle TP-Link TL-WN823N biedt een draadloze internetsnelheid tot maar liefst 300 Mbps waarmee je ongestoord kunt internetten, gamen en video’s kunt bekijken. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een frequentieband van 2,4 GHz. Dit is een gangbare frequentie die ook door mobiele apparatuur wordt gebruikt. De externe netwerkadapter is uiterst handzaam. Zo kun je met dit kleinood overal snel verbinding maken met het internet. Deze compacte externe netwerkadapter werkt met WPS, Wifi Protected Setup, waardoor je altijd via een beveiligde verbinding kunt internetten. Dat is wel een fijn idee wanneer je je wachtwoorden moet invoeren of je creditcardgegevens moet ingeven om een betaling via internet te kunnen doen. Beveiliging is absoluut noodzakelijk als je voorgaande onderweg moet doen.

SoftAP modus

Ook beschikt de TP-Link TL-WN823N dongle over een zogeheten SoftAP-modus. Wanneer je deze externe netwerkadapter aanzet in deze modus kun je het apparaatje als een access point gebruiken, een virtuele en draadloze internetverbinding. De modus zorgt ervoor dat een bekabelde internetverbinding wordt omgezet in een WLAN hotspot op een laptop of interactieve televisie. Gebruikers kunnen dan van hun bestaande kabelverbinding een draadloze verbinding maken. Hierdoor kun je met andere apparaten die beschikken over een dergelijke internetverbinding, zoals je smartphone of je tablet, verbinding maken met het signaal. Dat is een handige functie voor in huis, maar ook voor op kantoor of een andere plek waar meerdere personen gebruik moeten maken van internet.

Specificaties
Meer over TP-Link - TL-WN823N - Wifi dongle (Productcode: 10260448926.5603)
 Wifi dongle
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Aansluiting 1
USB 2.0 Male - High Speed
 Geschikt t/m
Windows 7
 Max. snelheid
150 Mbps
 Met WPS
 Zeer compact
 Kleur
Zwart
 Type
TL-WN823N
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links