Asus - RP-N14 - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi repeater Asus RP-N14

De Asus RP-N14 wifi repeater is ontwikkeld voor situaties waarin je het bereik van je huidige draadloze internetrouter wilt verbeteren. Met dit toestel kun je ervoor zorgen dat je op plekken waar je slecht of helemaal geen bereik hebt zoals in de tuin op zolder of in de garage, toch een goed en snel wifisignaal krijgt. Door een dergelijk apparaat op een plek in het stopcontact te steken waar nog een goed bereik is, kan de repeater contact maken met je internetrouter. De wifirepeater zendt het ontvangen signaal weer op volle sterkte uit waardoor de actieradius van je draadloze wifinetwerk een stuk groter wordt. Slechte of zelfs geen ontvangst op zolder? Steek het toestel in een stroomcontact op de eerste verdieping. Slechte of geen ontvangst in de tuin? Steek dan de wifirepeater in een stopcontact in de buurt van het tuinraam.

Het instellen van de wifirepeater

De snelste en eenvoudigste manier om jouw wifi repeater Asus RP-N14 in gebruik te nemen is via Wifi Protected Setup of WPS. Om van WPS gebruik te kunnen maken moet je internetrouter ook beschikken over WPS. Je kunt dit eenvoudig controleren door te kijken of er een knop met de tekst WPS op je router zit. Het instellen via WPS gaat het snelst en eenvoudigst als je het toestel eerst in de buurt van jouw internet router in een stopcontact steekt. Druk op de WPS knop van je internetrouter. Druk binnen twee mInuten op deze WPS knop van de wifirepeater. Hou de knop minimaal twee seconden ingedrukt. Op elk apparaat zal een led knipperen zodra de WPS functie is geactiveerd. Zodra de verbinding gelegd is, brandt de led continue. Verplaats het kastje nu naar de plek waar je hem wilt gebruiken. Uiteraard moet op die plek dan wel een stopcontact aanwezig zijn.

Op de juiste plek installeren

Het is belangrijk dat het toestel een goed signaal van de internetrouter ontvangt. De wifi repeater Asus RP-N14 is uitgerust met signaal Indicator leds, die aangeven hoe sterk het ontvangen signaal is. Eén led betekent geen ontvangst, drie leds betekent slecht bereik, vijf leds betekent goed signaal en zeven leds betekent uitstekende ontvangst. Je kunt het beste een plaats zoeken waar de indicator aangeeft dat je een goed of uitstekend signaal hebt. Je weet dan dat het toestel een stabiele verbinding met je internet router maakt en zelf ook weer een stabiel signaal uitzendt. Je kunt nu apparaten die buiten het dekkingsgebied van de internet router vallen, verbinding laten maken met de Asus. Deze apparaten maken dan via het kastje contact met router en internet.

Extra opties

De Asus RP-N14 is een enkelband 2,4 GHz repeater met een maximale doorvoersnelheid van 300 Mbps. De router heeft twee ingebouwde antennes. Roaming assist zorgt ervoor dat je altijd met het sterkste draadloze signaal verbonden bent. Met de extra netwerkaansluiting op het apparaatje heb je de beschikking over de mogelijkheid om via een netwerkkabel apparatuur aan te sluiten die niet over wifi beschikt. Denk hierbij aan een desktop PC, een netwerkprinter, smart TV, of game console. Naast de netwerkaansluiting heeft de RP-N14 rook een 3,5 mm audio aansluiting. Sluit een audio installatie of een actieve speaker op de audio aansluitingen aan. Daarna kun je met de gratis Asusapp vanaf je IoS of Android smartphone draadloos muziek naar je audio installatie of speaker streamen.

Specificaties
Meer over Asus - RP-N14 - Wifi repeater (Productcode: 9692360756.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Asus
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2
 Aantal poorten
1
 Functie
Access Point, Repeater
 Meerdere versterkingsfuncties
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
45 x 30 x 85 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Extra
Ontvanger voor muziekstreaming
 Kleur
Wit
 Type
RP-N14
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links