D-link - DAP-1325 - Wifi repeater

€ 24,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 21
3-5 wd
Payment methods

Wifi repeater D-Link DAP-1325

Veel mensen kampen met het probleem dat ze op zolder of in de tuin geen draadloos signaal hebben: even je mail checken op je tablet zit er dan niet in. Gelukkig bestaan er een aantal kwalitatieve ‘herhaalversterkers’, waarmee je tot ver buiten je woning je internet kunt gebruiken. Met deze range extender creëer je een optimaal signaal voor je draadloze netwerk, WLAN, rondom je woning of op kantoor. Deze lichtgewicht ‘herhaalversterker’ neemt weinig plek in beslag in je stopcontact en is gemakkelijk minder zichtbaar te plaatsen. Gebruik hem op iedere gewenste plek in je woning of op kantoor; zolang er een stopcontact en een WLAN verbinding aanwezig is, kun je de wifi repeater D-Link DAP-1325 toepassen.

Belangrijkste kenmerken

De range extender verlengt op eenvoudige wijze sterke netwerksignalen tot een snelheid van 300 Mbps op een frequentieband van 2.4 GHz, direct vanuit je stopcontact. De twee zichtbare antennes zorgen voor de beste connectie. Met behulp van de slimme LED-indicator kun je de beste locatie in een ruimte zoeken, voor optimale dekking van het signaal. De ‘herhaalversterker’ beschikt over een zogenoemde one touch knop, waarmee je de wifi repeater D-Link DAP-1325 gemakkelijk en snel kunt instellen. Het enige wat je hoeft te doen is op deze one touch WPS-configuratieknop te drukken én op WPS-knop op de router. Daarna zal hij zichzelf configureren, waarna er automatisch een afgeschermde verbinding ontstaat.

Plug and play en ethernetpoort

Het hier besproken type beschikt ook over een handige applicatie, waarmee je de ‘herhaalversterker’ eenvoudig in kunt stellen zonder computer. Deze functie wordt ook wel plug & play genoemd, wat betekent dat je binnen no time een draadloze hotspot maakt met je range extender. Je kunt het apparaat echter ook gebruiken wanneer je je bedraad netwerk uit wilt breiden met een WLAN functionaliteit. De range extender beschikt daartoe over een handige ethernetpoort, een opening waar je door middel van bedrading verbinding kunt maken met bijvoorbeeld een computer of een laptop. Reken ook af met slechte draadloze signalen in huis en kies voor een wifi repeater D-Link DAP-1325 om te genieten van een goed WLAN-bereik in het hele huis.


Specificaties
Meer over D-link - DAP-1325 - Wifi repeater (Productcode: 6083804636.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
D-link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Beveiliging
WPA, WPA2, WPS
 Functie
Repeater
 Max. snelheid
300 Mbps
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
98 x 51 x 49 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
98 Gram
 Kleur
Wit
 Type
DAP-1325
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links