D-link - DAP-1330 - Wifi repeater

€ 34,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 12
3-5 wd
Extra korting!
Aantal 1€34,95Aantal 2-9€34,08Aantal 10 en meer€32,85
Payment methods

Wifi repeater D-link DAP-1330

Met deze range extender wordt het draadloze netwerksignaal tussentijds versterkt. Dit zorgt ervoor dat de plekken met een zwak of geen signaal nu wel bereikbaar zijn. De installatie van deze range extender gaat gemakkelijk en snel door hem in een stopcontact te steken en in te stellen volgens de handleiding of met een handige app voor op jouw smartphone. Verder is het ook mogelijk om naast WLAN, apparatuur aan te sluiten met behulp van een netwerkkabel, mocht dat nodig of gewenst zijn. De gegevens van het netwerk blijven in de ‘herhaalversterker’ staan, zodat je de installatie niet opnieuw hoeft te doen.

Specificaties

De wifi repeater D-link DAP-1330 maakt gebruik van de 2,4 GHz frequentieband voor draadloze verbindingen. Hiermee is het mogelijk om snelheden te behalen tot wel 300 Mbps. Wil je naast het WLAN-signaal ook apparatuur aansluiten met een netwerkkabel, dan bedraagt de haalbare snelheid daar maximaal 100 Mbps. De range extender is geschikt voor WLAN’s die de netwerkstandaarden Wireless B, Wireless G, Wireless N en Wireless U ondersteunen. Om het bereik te optimaliseren zijn twee uitklapbare antennes aanwezig. Hiermee word een goede dekking verkregen. De ‘herhaalversterker’ is een prima oplossing voor huishoudelijke en kleine kantooromgevingen, waar de signaalontvangst niet overal even goed is.

Plug & Play

De wifi repeater D-link DAP-1330 is klaar voor gebruik en hoeft alleen in een stopcontact te worden gestoken. Om connectie te maken met het netwerk moet de ‘herhaalversterker’ zijn opgestart. Je kunt dan op verschillende manieren connectie maken met een beveiligde draadloze verbinding. Dit kan via de webbrowser op je computer waarmee je deze range extender kunt instellen. Het is handiger om gebruik te maken van de op het apparaat aanwezige WPS knop. Deze vind je ook vaak op draadloze modems en routers. De derde mogelijkheid is om verbinding te maken door middel van een handige app. Deze app kan geïnstalleerd worden op iPhones, iPads en tablets of smartphones die gebruikmaken van het Android besturingssysteem. De Wifi repeater D-link DAP-1330 is geschikt om connectie te maken met netwerken die zijn beveiligd met WPA2 en WPA-PSK protocollen.

Specificaties
Meer over D-link - DAP-1330 - Wifi repeater (Productcode: 10301294796.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
D-link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Beveiliging
WPA, WPA2, WPS
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
77 x 56 x 34 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
87 Gram
 Kleur
Wit
 Type
DAP-1330
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links