Devolo - 9425 - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi repeater Devolo 9425

Hoe verder je van de router afzit, hoe zwakker het wifisignaal wordt. Op bepaalde plaatsen zoals op zolder of in de tuin heb je onvoldoende signaal om een stabiele en snelle connectie te leggen. Een range extender is dan de oplossing! Plaats het toestel halverwege je internetrouter en de plek waar je een betere wifiontvangst wilt creëren. Het apparaat maakt verbinding met je router en zendt het wifisignaal weer opnieuw uit. Hierdoor wordt het wifibereik vergroot. Maak met je smartphone, tablet of laptop contact met de Devolo en geniet van een stabiele snelle verbinding. De wifi repeater Devolo 9425 ondersteunt de bekende wifinormen IEEE 802.11 b, g, n en is een 2,4 GHz single band type. De maximale datasnelheid is 300 Mbps bij gebruik van de wifi N norm.

Configuratie

De snelste en handigste manier om de Devolo 9425 wifi repeater in je draadloze netwerk op te nemen, is door gebruik te maken van WPS. Hiermee kun je met een druk op de knop een beveiligde connectie opbouwen tussen apparaten die van wifi voorzien zijn. Om ervan gebruik te kunnen maken moet je internetrouter ook WPS ondersteunen. De meeste moderne internetrouters zullen een WPS knop hebben. Steek het apparaat in een stopcontact in de buurt van de router. Druk op de router op de WPS button. Druk binnen twee minuten op de WPS button van de extender. Op het moment dat de beveiligde verbinding gemaakt wordt, zal de verbindingsled op de 9425 continu oplichten. Je kunt het toestel nu uit het stopcontact trekken en op de plaats installeren.

Signaalindicator

De wifi repeater Devolo 9425 is voorzien van een handige signaalindicator die de signaalsterkte aangeeft tussen de internet router en de range extender. De leds hebben een uiterlijk dat overeenkomt met de wifi indicator die je kent van je smartphone, tablet en computer en bestaat uit vier streepjes. Hoe sterker het signaal hoe meer streepjes oplichten. Voor een goede stabiele en snelle verbinding met de internetrouter heb je minimaal twee streepjes nodig. Meer streepjes betekent een beter signaal. Bij minder dan twee streepjes kun je last krijgen van een langzame of wegvallende verbinding, waar alle apparaten die gebruikmaken van de range extender last van zullen hebben. Heb je minder dan twee streepjes, plaats het apparaat dan op kortere afstand van je router.

Extra opties

Zodra je de range extender in je netwerk hebt opgenomen kun je WPS ook gebruiken om andere apparaten gebruik te laten maken van het repeatersignaal. Start op het apparaat de WPS pairing procedure, zoals in de gebruiksaanwijzing staat aangegeven. Druk daarna op WPS bij de extender. Het apparaat zal aangeven wanneer het gelukt is om een beveiligde verbinding te leggen, waarna je meteen van internet gebruik kunt maken. Het toestel beschikt over een Fast Ethernet netwerkaansluiting. Hierop kunnen apparaten aangesloten worden die zelf niet over wifi beschikken. Deze apparaten maken via de draadloze connectie van de repeater contact met je internetrouter en kunnen zo gebruikmaken van internet. Dit kan bijzonder handig zijn voor een Smart TV, game console, netwerk printer of desktop PC. Wil je meerdere apparaten aansluiten, schaf dan ook een netwerkswitch aan en sluit deze aan op de Devolo.

Specificaties
Meer over Devolo - 9425 - Wifi repeater (Productcode: 10827808706.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Devolo
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WPA, WPA2
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
105 x 42 x 58 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
285 Gram
 Kleur
Wit
 Verbruik
3.9 W
 Type
9425
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links