Devolo - WiFi Repeater ac - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Devolo wifi repeater AC

Het in 2002 opgerichte Devolo is de wereldmarktleider op het gebied van dit soort producten en van begin af aan bezig met HomePlug producten zoals deze razendsnelle repeater. Om die snelheid maar precies te benoemen, dit zijn de specs voor 2,4 GHz: 11 Mbit/s, 54 Mbit/s en 300 Mbit/s (bij respectievelijk wireless B, G en N). Voor de 5 GHz band is dit 54 Mbit/s, 300 Mbit/s en 867 Mbit/s (bij respectievelijk wireless A, N en AC). Het toestel maakt dus gebruik van de nieuwste AC standaard en is door de cumulatieve snelheid van 1200Mps verdeeld over de twee wifibanden bijzonder snel. Aangezien het een dual band product betreft, worden alle genoemde snelheden telkens voor 2 banden bij elkaar opgeteld.

Flexibele en veilige standaarden

Normaal gesproken gebruik je dit toestel als je gaat voor optimaal draadloos gemak. Je kunt ook ervoor kiezen om het apparaat te bekabelen en vervolgens het bekabelde signaal weer draadloos te repeaten. Dat kan een kwaliteitsverbetering opleveren, maar dat hoeft dus niet. Wel is de kans groot dat de betrouwbaarheid van het inputsignaal toeneemt bijvoorbeeld tijdens het installeren, omdat een kabel nu eenmaal niet zo snel gestoord wordt door allerlei obstakels. De Devolo wifi repeater AC maakt gebruik van MIMO (multiple in multiple out) faciliteiten. Daarbij worden de diverse interne antennes in een zodanige samenstelling gebruikt, dat ze maximaal flexibel zijn. Dit is met name van belang wanneer de beide netwerkbanden (2,4GHz en 5GHz) gelijktijdig worden gebruikt. De power supply zit in het apparaat zelf ingebouwd, je steekt hem in het stopcontact en dat is het dan. Voor wat betreft beveiliging is het met dit toestel dik in orde. WPA/WPA2 zijn de beveiligingsmethodes, terwijl WPS PBC een afkorting is voor Wifi Protected Setup Push Button Control.

Specificaties
Meer over Devolo - WiFi Repeater ac - Wifi repeater (Productcode: 10610059317.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Devolo
 Snelheid
tot 1200 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WPA2, WPS
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Plug & play
 Dual Band
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
59 x 40 x 91 mm
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Kleur
Wit
 Type
WiFi Repeater ac
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 867 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,5
         

Gemiddelde uit 2 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Inno Graez - 3 september 2018

Ik was op zoek naar een dual band repeater en kwam op deze website uit op de Devolo. Die heb ik besteld en na levering thuis geïnstalleerd. Ik had al een kabel vanuit de router gemonteerd naar het achterdeel van het huis, waar ik deze Devolo als repeater voor die ruimtes inzet. Installatie is eenvoudig, maar ik heb zelf nog wat finetuning gedaan aan de instellingen en het werkte perfect. Ik heb nu prima signaal in dat deel van het huis, waar ik o.a. een thuiskantoor heb ingericht. Verschillende apparaten maken nu soepel draadloos contact met het netwerk en de snelheid is uitstekend!

8,0
         

Harm G. - 17 juli 2018

Niet de goedkoopste, maar naar mijn idee wel een van de betere wifi-repeaters. Ik had een jaar gelden twee 'simpele' repeaters gekocht, maar wat een verschil is nu zo'n dual-band repeater. Veel sneller en ik merk nu - na een maand gebruik - dat ook het signaal veel stabieler is. Daarnaast is het bereik van deze ook groter, want ik heb nu zelfs een eind tot in de tuin goed signaal.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links