Edimax - EW-7228APn - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi versterker Edimax EW-7228APn

Met de Edimax EW-7228APn kun je het bereik van je eigen bestaande draadloze netwerk vergroten. Dankzij de Universal Repeater Mode kan dit apparaat de signaalsterkte van je netwerk vergroten in zijn eigen omgeving. Dit kan worden gecombineerd met andere draadloze wifiversterkers. Heb je enkel een modem, dan kun je deze wifiversterker gebruiken om alsnog een draadloos netwerk op te bouwen. Ook om het bereik van je bestaande draadloze netwerk een boost te geven, is deze versterker een oplossing: hij fungeert ook als range extender. Dankzij de vijf lan-poorten in de versterker kun je ook extra apparaten op je netwerk aansluiten met behulp van een netwerkkabel.

Een multifunctioneel apparaat

De Wifi repeater Edimax EW-7228APn kan de snelheid van je draadloos netwerk tot wel 6 maal versnellen, op de 2.4 GHz frequentieband. De draadloze dekking wordt drievoudig uitgebreid. Het apparaat ondersteunt meerdere modi, zoals WDS-modus (het koppelen van meerdere routers), Universal Repeater modus (je bestaande netwerkbereik vergroten) en AP client-modus (standaard wifi-station). Dat betekent dat je dit apparaat als router kunt gebruiken, of als wifiversterker. Dankzij de kleine afmetingen van 136 x 26 x 90 mm neemt hij ook nog eens vrij weinig ruimte in. Bovendien is hij standaard beveiligd met ESSID en 64/128 Bit WEP-encryptie en biedt hij verdere ondersteuning voor bijvoorbeeld verborgen ESSID , IEEE 802.1x authentificatie, TKIP, AES en MAC-toegangscontrole. De wifi repeater is makkelijk in te stellen dankzij de meegeleverde software met de EZmax assistent. Daarbij wordt het energieverbruik wanneer hij niet actief is, sterk verlaagd dankzij Green WLAN.

Makkelijk in te stellen

De wifi repeater Edimax EW-7228APn heeft een ingebouwd Green WLAN protocol om te meten of het draadloos netwerk in gebruik is. Is er geen actief verkeer, dan wordt automatisch het energiegebruik sterk naar beneden geschroefd. Vergeleken met volledige activiteit, wordt er 26% tot 39% minder energie verbruikt (verschillend per netwerkomgeving). Zo wordt de repeater flink ontlast. De voedingsadapter van het apparaat wordt meegeleverd. De wifiversterker is voorzien van één externe antenne die maximaal 3 dBi versterkt. De wifi repeater is makkelijk in te stellen dankzij de meegeleverde cd met software, met de meertalige en gebruiksvriendelijke EZmax assistent. Deze assistent is te gebruiken via een webbrowser. De extender wordt automatisch gedetecteerd, waarna het installatieproces vanzelf begint en de wizard je begeleidt.

Specificaties
Meer over Edimax - EW-7228APn - Wifi repeater (Productcode: 10196193722.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Edimax
 Snelheid
tot 150 Mbps
 Aantal antennes
1
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2
 Aantal poorten
5
 Functie
Router
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
5x RJ-45 Female
 Afmetingen
26 x 136 x 90 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Type
EW-7228APn
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 150 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links