Edimax - EW-7438RPn Mini - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi repeater Edimax EW-7438RPn mini

Het verbeteren van de draadloze netwerkverbinding kan simpel worden gerealiseerd met deze range extender. Dit compacte apparaat is geschikt om te gebruiken in een stopcontact en kan direct verbinding maken met jouw netwerk. De installatie kan gedaan worden door het gebruik van de aanwezige WPS button of met een handige app voor smartphone of tablet. Hij kan gebruikt worden als ‘herhaalversterker’ voor jouw WLAN, als acces point waarmee je een compleet nieuw subnetwerk kunt instellen of in combinatie met ethernet. In het laatste geval kun je een televisie, laptop, computer etc. met behulp van een netwerkkabel aansluiten op jouw voor de rest draadloze netwerk.

De praktijk

De Wifi repeater Edimax EW-7438RPn mini maakt gebruik van de 2,4 GHz frequentieband en afhankelijk van het type WLAN kan de snelheid oplopen tot 300 Mbps per seconde. Gebruik van een vaste aansluiting door middel van een ethernetkabel zorgt voor een maximale snelheid van 100 Mbps. Het installeren gaat zeer eenvoudig. Hiervoor kun je gebruikmaken van de WPS knop op het apparaat. Het is ook mogelijk om de installatie via de webbrowser op jouw computer te regelen of met een handige app voor Android en iOS, die geschikt is voor het beheren van het net en een eventueel gastnetwerk.

Specificaties
Meer over Edimax - EW-7438RPn Mini - Wifi repeater (Productcode: 9904764883.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Edimax
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Beveiliging
WEP, WP2, WPA
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
47 x 41 x 76 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Type
EW-7438RPn Mini
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
8,3
         

Gemiddelde uit 6 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Anoniem - 17 april 2018

De WLAN-repeater werd snel geleverd. Sommige mensen zeggen dat het niet zo eenvoudig is om het op te zetten, dat kan ik niet. Inpluggen, het WLAN-netwerk op deze repeater instellen, de browser openen en gewoon de voor mij goed uitgewerkte instructies volgen. Daarom raad ik dit product aan. Het breidt het WLAN-netwerk uit, heeft een LAN-poort en een geïntegreerd stopcontact.

8,0
         

Jerzy Praag - 1 april 2018

Ik gebruik het apparaat als range extender. Het WLAN van de router reikt niet helemaal naar de kamer waar ik het nodig heb. Dus de Edimax is er tussen opgehangen, geconfigureerd en nu is het signaal veel beter. De installatie is eenvoudig. Ook voor mij was het belangrijk dat het stopcontact bruikbaar bleef. Hiervoor voldoet het apparaat dus precies aan de eisen en tegen een betaalbare prijs.

Er deden zich echter af en toe problemen voor, waardoor de verbinding met de Edimax verbroken werd en kort daarna weer hersteld werd. Waarom dat zo is, is mij nog niet duidelijk geworden. Het WLAN-apparaat is niet ver weg en de ontvangstcapaciteit in de repeater van de oorspronkelijke zender bedraagt 60%.

Al met al is het apparaat niet slecht. Ik betwijfel echter of AVM en dergelijke veel beter zijn.

9,0
         

Peter Houtsma - 5 februari 2018

Voor mij werkte alles meteen zoals beschreven in de beschrijving. Gebruik het apparaat als toegangspunt op een LAN-poort direct naast een stopcontact. Alles is onberispelijk, er gaat geen stroomaansluiting verloren, de WLAN-sterkte kan worden ingesteld of uitgeschakeld, alles is prachtig. Ik denk dat de prijs-prestatieverhouding heel goed is. Het apparaat is qua grootte acceptabel, als verbetersuggestie zou ik willen dat het wat compacter was.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links