Edimax - EW-7438RPnAir - Wifi repeater

€ 44,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 58
Vandaag besteld, maandag in huis
Extra korting!
Aantal 1€44,99Aantal 2-9€43,87Aantal 10 en meer€42,29
Payment methods

Wifi repeater Edimax EW-7438RPnAir

De wifi repeater Edimax EW-7438RPnAir is een klein en handzaam toestel dat er ook nog eens stijlvol uitziet. Hij is maar 4,2 bij 4,2 cm, waardoor hij in elk stopcontact past zonder dat er andere aansluitpunten afgedekt worden. Deze designrepeater heeft een geïntegreerde status led die achter een diffuus venster zit, waardoor bij het oplichten van deze led een modern en eigentijds effect ontstaat. Wil je liever een onopvallende verschijning, dan kan dat ook. De status led is uitschakelbaar via de gratis app of via de web interface. De EW-7438RPnAir is bij uitstek geschikt om dode hoeken in je wifinetwerk van een goed wifisignaal te voorzien. Het toestel werkt op de 2,4 GHz wifiband, is compatibel met de 802.11B, G en N norm en heeft een maximale datadoorvoersnelheid van 300 Mbps, ruim voldoende voor veel toepassingen.

Configureren van de range extender

De wifi repeater Edimax EW-7438RPnAir is door middel van de gratis iOS en Android app heel eenvoudig zelf te configureren. De IQ setup leidt je stap voor stap door de setup wizard, waar je alle aspecten van het toestel eenvoudig kunt instellen. Beschikt je internetrouter over de WPS functie, dan is het ook mogelijk om de verbinding tussen router en repeater met een druk op de knop te configureren. Druk eerst een aantal seconden op de WPS van je internetrouter zodat er een led gaat knipperen op de router. Druk daarna binnen twee minuten op de WPS knop van de Edimax. Nu begint op de range extender de led groen te knipperen, legt contact met de internet router en zodra dat lukt licht de led circa 30 seconden lang groen op.

Werking van de Edimax range extender

De kleur van de led op het toestel laat zien of je een goed signaal hebt. Een blauwe continu oplichtende led betekent uitstekend signaal, blauw knipperend betekent redelijk signaal, geel betekent slecht signaal en rood betekent geen signaal. Wil je de signaalsterkte nauwkeuriger bekijken, open dan de gratis app of log via een browser in op de web interface van de range extender. Het apparaat is ook geheel handmatig te configureren. Hierbij kun je zelf het wifikanaal, de wifinorm en het gebruikte beveiligingsprotocol instellen. Je kunt kiezen uit WEP, WPA-PSK WPA2-PSK en 802.1x authentication. Gebruik bij voorkeur WPA2. Schakel alleen terug naar WPA als je apparaten hebt die WPA2 niet ondersteunen. Gebruik de WEP standaard alleen als het echt niet anders kan. Door bekende veiligheidslekken is WEP niet meer een goede beveiliging voor je wifiverbinding.

Extra functies

De Edimax EW-7438RPnAir wifi repeater heeft een aantal handige extra functies. Met de “slaap lekker” modus kun je vanaf je smartphone de wifi extender uitschakelen als het bedtijd is voor je kinderen. Hiermee wordt de extender gedurende een aantal vooraf gekozen uren geheel uitgeschakeld, waardoor je kinderen niet meer via het netwerk kunnen internetten. Met het vooraf in te stellen toegangsschema kun je als ouder bepalen van hoe laat tot hoe laat je kinderen van internet gebruik kunnen maken. Hierbij kun je voor elke dag in de week aparte toegangstijden instellen. Het is ook mogelijk om voor een enkel dagschema te kiezen. Het schema houdt automatisch rekening met zomer- en wintertijd. Je kunt al deze functies eenvoudig beheren via de app, of via de web interface van de repeater. Daarnaast heeft dit apparaatje als een extra faciliteit een volledig van het hoofdnetwerk gescheiden draadloos gastnetwerk dat snel op te zetten is.

Specificaties
Meer over Edimax - EW-7438RPnAir - Wifi repeater (Productcode: 9752419313.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Edimax
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WP2, WPA
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Optimaal draadloos signaal
 Afmetingen
42 x 72 x 42 mm
 Gewicht
49 Gram
 Kleur
Wit
 Type
EW-7438RPnAir
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links