Gembird - WNP-RP-002-W - Wifi repeater

€ 16,99 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 733
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Payment methods

Wifi repeater Gembird WNP-RP-002-W

In geval van zeer grote gebouwen en/of veel obstakels kan een router net tekort schieten. Ook kan het zijn dat je behoefte hebt aan WLAN, draadloos netwerk, buiten in een zeer grote tuin. In al die voornoemde gevallen is een range extender een prima uitkomst. Hiermee geef je je signaal op moeilijk bereikbare plekken een flinke boost met snelheden, in dit geval, tot wel 300 Mbps. Door het compacte design valt hij in je stopcontact ook nauwelijks op. Het grote voordeel van deze kleine ‘herhaalversterker’ is dat je er zowel draadloze als bekabelde verbindingen mee kunt versterken.

Frequentieband en snelheden

De ‘herhaalversterker’ bewijst hoe eenvoudig het kan zijn om met behulp van een klein apparaatje je netwerksignalen te verlengen met snelheden tot wel 300 Mbps. In de ‘herhaalversterker’ zit een ontvanger, die de signalen vanaf je router oppikt. Met behulp van de indicatielampjes zie je precies waar je goed bereik hebt en waar de range extender het beste zal werken. Om het signaal te kunnen repeaten, verlengen, is het nodig dat er al/nog een goede connectie is op de plaats waar het apparaatje hier moet komen. Het enige wat je daarna hoeft te doen is hem in het stopcontact pluggen en verbinding maken.

De wifi repeater Gembird WNP-RP-002-W in de praktijk

Het apparaatje is plug & play, wat wil zeggen dat je weinig ICT-kennis hoeft te hebben. Direct nadat je hem in het stopcontact hebt gestoken, wordt er verbinding gemaakt met de router. Via je computer maak je vervolgens connectie met deze range extender, die zich ook laat gebruiken als Access Point. Deze mogelijkheid dient als een extra draadloos toegangspunt tot internet op een grotere afstand van waar het netwerksignaal de woning binnenkomt. Ook is er een RJ45 (ethernet)poort aanwezig, waarmee je WLAN kunt combineren met bedrading. Maak dat een slechte WLAN ook bij jou verleden tijd is en kies voor de wifi repeater Gembird WNP-RP-002-W.


Specificaties
Meer over Gembird - WNP-RP-002-W - Wifi repeater (Productcode: 10956700118.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Gembird
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
1
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Beveiliging
WEP, WP2, WPA
 Aantal poorten
1
 Functie
Access Point, Repeater, Router
 Plug & play
 Zeer compact
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
90 x 40 x 60 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
150 Gram
 Kleur
Wit
 Verbruik
3 W
 Type
WNP-RP-002-W
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,5
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

8,0
         

Kath Linders - 25 mei 2018

Kort geleden de tweede van dit type gekocht. De eerste gaf het signaal goed door, maar als je eenmaal op de meeste plekken in huis wifi hebt, dan wil je op den duur ook in de tuin goede ontvangst hebben. Dus nummer twee gekocht, geïnstalleerd en in het tuinhuisje geplaatst. Vandaar geeft deze nu het signaal goed in het grootste deel van de tuin door, dus een goede oplossing voor weinig geld.

8,0
         

Marlie van Uden - 1 mei 2018

Fijn klein apparaatje dat ik zelf kon aansluiten in huis. Ik drukte op de WPS-knoppen van de router en dit Gembird ding en even later was het netwerk uitgebreid. Boven ingestoken in een stopcontact en nu zijn de kinderen hartstikke blij dat ze een beter internet hebben, dus een stuk minder gemopper in huis, haha.

7,0
         

Frans Winckens - 5 november 2017

Mijn zoon blij gemaakt met deze wifi-repeater. Hij vond het wifi-signaal van de router boven op z'n kamer te zwak. Ik had geen enkele ambitie om vanuit de meterkast een kabel naar boven te leggen, dus gekeken voor een betaalbare draadloze oplossing. Zo kwam ik op deze Gembird repeater. Klein apparaatje, maar werkt goed. Even zoals in de handleiding beschreven aan het netwerk gekoppeld en toen op mijn zoon's maker ingestoken. Junior is nu helemaal blij met een goed signaal.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links