TP-Link - RE200 - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi repeater TP-Link RE200

Wil je het bereik van een dual band draadloze internetrouter uitbreiden, kies dan deze TP-Link RE200 wifi repeater. De data doorvoersnelheid is via de 2,4 GHz frequentieband maximaal 300 Mbps en op 5 GHz maximaal 450 Mbps. Het toestel ondersteunt de IEEE802.11b, g, n en ac wifinorm en de beveiligingsprotocollen: WEP, WPA-PSK en WPA2-PSK. Deze dual band range extender heeft drie interne antennes. Plaats het apparaat op een plaats waar nog een goede wifiontvangst is. Een goede plek is ongeveer halverwege je router en de plek waar je de wifiontvangst wilt verbeteren. Configuratie van de TP-Link RE200 repeater is eenvoudig door gebruik te maken van WPS, de web interface of de gratis TP-Link Tether App.

Signaalsterkte indicator

Voor elke frequentieband heeft de wifi repeater TP-Link RE200 een signaalled. Licht de led groen op, dan is de connectie met de internetrouter op de aangeven frequentieband goed. Licht de led rood op, dan is de verbinding op deze frequentieband met router slecht. Is de led uit, dan is er op deze frequentie geen verbinding met de internetrouter. Het signaal op de 2,4 GHz band dringt makkelijker door muren en vloeren heen dan het signaal op de 5 GHz band. Het kan dus voorkomen dat je via deze 2,4 gigahertz band een goede connectie hebt met de router en op 5 gigahertz een slechte of geen verbinding. Heb je een slechte verbinding, installeer dan de repeater dichter bij de internet router en onderzoek of de verbinding verbeter. Herhaal dit indien nodig.

Webinterface

Via de webinterface kun je de status van het apparaat bekijken en de configuratie naar eigen wens fine tunen. Hier vind je de gebruikelijke instellingen zoals netwerknaam en instellingen voor de verbinding met je internet router. In het power schedule kun je instellen wanneer de range extender uit gezet wordt. Door het toestel ‘s nachts uit te zetten, bespaar je energie. Via de acces controle list kun je op basis van het hardware MAC adres van een apparaat de toegang blokkeren door het MAC adres van een apparaat aan de blacklist toe te voegen. De leds zijn handig om de status te controleren. Wil je dat ze ‘s nachts uit zijn, dan kun je met de led controle night modus instellen tussen welke tijden de leds zijn uitgeschakeld.

Extra opties

De Fast Ethernet netwerkaansluiting is voor het aansluiten van apparaten zonder wifi. Handig voor een desktop PC, een game console, Smart TV of netwerk printer. Via de TP-Link Tether App voor iOS en Android kun je direct zien wie er gebruikmaakt van de wifi repeater TP-Link RE200. Daarnaast kun je voor iedere gebruiker een schema instellen wanneer de gebruiker wel of niet toegang tot internet heeft. Je kunt ook met een tab een gebruiker de toegang tot internet blokkeren. Via TP-Link ID kun je overal ter wereld waar je toegang hebt tot internet je netwerk monitoren en instellingen veranderen. Via de firmware tab kun je controleren of je over de nieuwste software update beschikt, een nieuwere versie downloaden of handmatig een zelfgekozen versie installeren.

Specificaties
Meer over TP-Link - RE200 - Wifi repeater (Productcode: 9838683101.5603)
 Wifi repeater
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 750 Mbps
 Aantal antennes
3
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
10 x 66 x 75 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Verbruik
6.5 W
 Type
RE200
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 433 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links