TP-Link - TL-WA850RE - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi repeater TP-Link TL-WA850RE

Compact toestel om het draadloze netwerk in huis sterker te maken en het bereik te vergroten. Daarnaast is het ook mogelijk om met een netwerkkabel een draadverbinding te maken. Installatie gaat heel eenvoudig door gebruik te maken van de WPS verbindingsknop op het apparaat waarna je zonder problemen en wachtwoorden verbinding kunt maken met je router. Sluit meerdere exemplaren aan voor een perfect signaal in de hele woning en zelfs erbuiten. Middels de access point functie kun je met elke versterker een aparte omgeving creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een gastnetwerk maken.

Specificaties
Meer over TP-Link - TL-WA850RE - Wifi repeater (Productcode: 9607324025.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK
 Aantal poorten
1
 Functie
Access Point, Repeater
 Optimaal draadloos signaal
 Zeer compact
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
110 x 66 x 75 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Verbruik
3 W
 Type
TL-WA850RE
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
9,0
         

Gemiddelde uit 1 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

Ino Straelen - 16 oktober 2018

Toen het tijd werd onze oude televisie te vervangen, hebben we een mooie smart-tv gekocht. Zo'n apparaat moet natuurlijk wel aan het internet om smart te kunnen zijn. De keus was een ethernetkabel gaan leggen op de een of andere manier vanuit de meterkast naar de woonkamer òf een wifi-extender te kopen met een ethernetpoort. Die keuze was simpel, want we hadden echt geen zin om te proberen een kabel via de kruipruimte te gaan leggen en door de vloer te boren (via het plafond was geen eens een optie, want zou er breekwerk noodzakelijk zijn).
Dus kocht ik deze wifiversterker, koppelde hem aan het netwerk, stak de televisiekabel in.... en klaar! Geen gedoe met kabels, boren, slopen en andere werkzaamheden. Dit is zoals techniek moet zijn: gemakkelijk voor de gebruiker en dan ook nog goede kwaliteit. Dat laatste is het geval, want we hebben de set van wifiversterker en tv nu al een maand aan het draaien en hebben er nog niet een keer naar moeten omkijken. Goed product dus.

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links