TP-Link - TL-WA860RE - Wifi repeater

€ 44,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 3
3-5 wd
Payment methods

De wifi repeater TP-Link TL-WA860RE

Wil je graag betere ontvangst op sommige plekken in huis en tuin? Een wifirepeater biedt dan uitkomst. Dit slimme apparaatje wordt ook wel wifiversterker of range extender genoemd. Hiermee kun je eenvoudig het bereik van je thuiswifinetwerk uitbreiden. Het apparaat werkt als een tussenstation in je draadloze netwerk. Het vangt het wifisignaal op een plaats waar nog goed ontvangst is op en zendt vervolgens zijn eigen wifisignaal uit. Heb je slechte ontvangst in de hobbykamer, plaats dan het kastje halverwege tussen de zolderkamer en je internetrouter. Bijvoorbeeld in een wandcontact op de eerste verdieping. Voor de tuin geldt hetzelfde. Steek het toestel in een stopcontact bij het tuinraam en je hebt meteen een stuk betere wifiontvangst in de tuin.

Eigenschappen van de wifi repeater TP-Link TL-WA860RE

De TP-Link TL-WA860RE is een compact kastje dat je overal in huis in een stopcontact kunt steken. Een bijzondere eigenschap van dit toestel is dat je geen stopcontactruimte kwijtraakt. Trek een stekker van bijvoorbeeld een lamp uit het stopcontact waar je de TP-Link TL-WA860RE wifi repeater wilt plaatsen. Steek het apparaat in het stopcontact en steek de stekker van de lamp weer in de TP-link. De lamp krijgt nu weer normaal netspanning. De TP-Link TL-WA860RE is voorzien van twee compacte externe antennes. Zet voor de beste wifiprestatie de twee antennes verticaal omhoog of - als je de TP-Link TL-WA860RE omgekeerd in het stopcontact hebt gezet - verticaal naar beneden. De TP-Link TL-WA860RE is een single band 2,4 GHZ type en ondersteunt de normen 802.11 B, G en N, dit met een maximale doorvoersnelheid van 300 Mbps.

Beste plaatsing

Voor een goede uitbreiding van het wifibereik van je draadloze netwerk, is het belangrijk dat je de wifirepeater op een plaats geïnstalleerd wordt waar nog een goede ontvangst van het wifisignaal van je internetrouter mogelijk is. Het is dus belangrijk dat het apparaat binnen het dekkingsgebied van het wifisignaal van je internetrouter geïnstalleerd wordt. Het toestel zal anders niet goed werken. Je kunt eenvoudig met je smartphone, tablet of smartphone controleren hoeveel signaal je op een plek hebt. Met twee streepjes signaal op de wifi Indicator heb je meestal voldoende signaal voor een stabiele verbinding. Heb je het toestel geplaatst en geconfigureerd, dan maakt deze contact met je internetrouter en zendt het wifi signaal opnieuw uit. Apparaten die buiten bereik van je internet router zijn, kunnen nu contact maken met de repeater, die vervolgens de verbinding doorgeeft.

Configureren van de wifirepeater

De eenvoudigste manier om de repeater te configureren is via WPS. Heeft je internet router een WPS knop, dan kun je van WPS gebruikmaken. Steek het apparaatje in de buurt van de router in het stopcontact. Druk op de WPS knop van de router en daarna op de WPS knop van de repeater. Er gaan op beide apparaten ledjes knipperen. Zodra de apparaten elkaar herkennen, stopt het knipperen en is er een beveiligde verbinding gelegd. Plaats de TL-WA860RE nu op zijn definitieve plek. Heeft je router geen WPS knop, dan kun je het toestel ook via de web interface instellen. De TP-Link TL-WA860RE heeft ook een Ethernetaansluiting waar je apparaten zonder wifi, zoals een smart tv, gameconsole, netwerkprinter of PC op aan kunt sluiten.

Specificaties
Meer over TP-Link - TL-WA860RE - Wifi repeater (Productcode: 9887289126.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Verlies geen stopcontact
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
110 x 66 x 75 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Extra
Met stopcontact
 Kleur
Wit
 Verbruik
3 W
 Type
TL-WA860RE
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links