Trendnet - TEW-737HRE - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi repeater Trendnet TEW-737HRE

Heb je op bepaalde plaatsen last van een slechte wifiverbinding, dan kun je dit eenvoudig oplossen met de Trendnet TEW-737HRE wifi repeater. Plaats het toestel ongeveer halverwege waar je de wifiontvangst wilt verbeteren en je draadloze internetrouter. Het apparaat maakt vanaf de plek waar nog een goede wifiontvangst is contact met je internetrouter. De range extender zendt zelf weer een wifisignaal uit, waardoor het bereik van je draadloze netwerk vergroot wordt. De wifi repeater Trendnet TEW-737HRE is een single band 2,4 GHz type en ondersteunt de wifinormen 802.11 B, G, N en U. De maximale snelheid waarmee het apparaat data kan zenden en ontvangen is 300 Mbps. Het ondersteunt de encryptieprotocollen tot en met WPA2. Ook beschikt het apparaat over een status led aan-uitschakelaar, WPS knop en een 100 Mbps Ethernetaansluiting.

Configuratie via het toestel

Het is eenvoudig om het apparaat via WPS te configureren. Op deze manier hoef je geen wachtwoord en netwerknaam in te vullen. Plaats je wifi repeater Trendnet TEW-737HRE in de buurt van je draadloze internetrouter. Zet de aan-uitschakelaar op aan. Druk om de WPS knop van de internetrouter, er gaat een led knipperen. Druk nu op de WPS knop van de extender, de groene led op de zijkant gaat knipperen. Het apparaat en de router proberen nu een beveiligde verbinding met elkaar te maken. Zodra de verbinding gelegd is, gaat de groene led op het apparaat continu branden. Trek het toestel uit het stopcontact en installeer hem op zijn definitieve plek. Lukt het configureren via WPS niet, dan kun je het altijd via de webinterface configureren.

Configureren via de webinterface

Configuratie via de webinterface is mogelijk via een draadloze verbinding of door een verbinding via de netwerkaansluiting op de range extender. Via de web interface kun je een verbinding leggen tussen de repeater en de internetrouter. Dit doe je door de netwerknaam van de router te selecteren en het password in te vullen. In deze stap kun je ook het gewenste encryptieprotocol kiezen. Het is belangrijk om een sterke encryptie te kiezen. Kies bij voorkeur voor het WPA2 protocol. Heb je apparaten die het WPA2 protocol niet ondersteunen, kies dan voor het WPA protocol of het gemixte WPA/WPA2 protocol. Via de web interface kun je de huidige instellingen in een bestand opslaan. Met dit backup bestand kun je eenvoudig je instellingen weer herstellen. Handig als je het toestel tijdelijk anders wilt configureren.

Extra mogelijkheden

De wifi repeater Trendnet TEW-737HRE, beschikt over een Fast Ethernet aansluiting. Deze poort kun je gebruiken voor het aansluiten van apparaten die zelf geen wifi optie hebben. Dit is bijzonder handig als je bijvoorbeeld een smart TV, een game console, een desktop pc of netwerkprinter wilt aansluiten zonder lange netwerkkabels in huis of op de werkplek te moeten trekken. Het is ook mogelijk om meerdere apparaten gelijktijdig aan te sluiten door gebruik te maken van een netwerk switch. Sluit de switch aan op de extender en sluit daarna de apparaten met een netwerkkabel aan op de switch. Heb je meerdere kamers waar je apparaten van bedraad internet wilt voorzien? Schaf dan een tweede toestel aan en neem hem op in je draadloze netwerk.

Specificaties
Meer over Trendnet - TEW-737HRE - Wifi repeater (Productcode: 10291422310.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Trendnet
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Beveiliging
WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Zeer compact
 Plug & play
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
67 x 56 x 45 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
120 Gram
 Kleur
Wit
 Verbruik
6 W
 Type
TEW-737HRE
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "Geen kabels meer nodig dankzij de homeplug. Overal in huis internet via het stopcontact. Geweldig." 9,4
Perfect "Het signaal van onze buren was sterker dan ons. Dankzij Wifiversterken.nl hebben we nu in ons hele huis goede ontvangst." 8,9
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links