ZyXEL - WRE2206 - Wifi repeater

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi repeater ZyXEL WRE2206

Zeer compact toestel voor het versterken en uitbreiden van het draadloze netwerk. Eenvoudig in te pluggen in een 230 V stopcontact waardoor geen aparte voeding nodig is. Installeer meerdere exemplaren voor dekking in de gehele woning. Apparatuur die via kabels werkt kan op de RJ-45 connector aangesloten worden. Snelheid bekabeld 100 Mbps, onbekabeld in de 2,4 GHz band 300 Mbps. Veiligheid is cruciaal. Met de WPS knop kan makkelijk en snel zonder wachtwoorden een beveiligde verbinding tot stand gebracht worden. Het apparaat ondersteunt meerdere beveiligingsprotocollen. Heel handig is dat de status via LED's wordt weergegeven.

Specificaties
Meer over ZyXEL - WRE2206 - Wifi repeater (Productcode: 10979913347.5603)
 Wifi repeater
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
ZyXEL
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
1
 Functie
Repeater
 Beschikt over WPS
 Zeer compact
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
78 x 83 x 55 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
68 Gram
 Kleur
Wit
 Verbruik
3 W
 Type
WRE2206
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
7,8
         

Gemiddelde uit 4 reviews

Gebruikersbeoordelingen van dit product

9,0
         

J. Jenzs - 9 juli 2018

IK heb deze kleine wifi-repeater gekocht om aansluiting van de televisie op de slaapkamer aan het wifi-netwerk mogelijk te maken zonder dat er kabels moesten worden aangelegd. Op zich is het wifi-signaal van de router beneden wel goed genoeg om tot in de slaapkamer te komen, want we kunnen de mobiele telefoon gewoon gebruiken via de wifi. Maar toen we een nieuwe smart-tv kochten voor de woonkamer en de oude tv naar de slaapkamer verhuisde, wilden we die toch ook aan het internet hangen. Dat kon via de DVD-speler, die wel 'smart' is, maar die moest dan natuurlijk wel aan een ethernetkabel komen. Dus kocht ik deze ZyXel wifi repeater om dat klusje te klaren. De ZyXel ingestoken bij de tv, een 50 cm ethernetkabeltje van de wifi-repeater naar de DVD-speler, die uiteraard verbonden was met de tv en klaar! Nu kunnen we via de smart-functies van de DVD-speler kijken naar YouTube en andere kanalen via internet, zonder dat we een nieuwe tv moesten kopen of - heel lastig - kabels hadden moeten trekken. De repeater werkt verder prima, want sinds we dit setje zo geïnstalleerd hebben, heb ik er niet meer naar hoeven omkijken.

7,0
         

Ernst W. - 25 mei 2018

Handige kleine wifi-versterker met LED's die de status aangeven. Dan weet je sowieso of het signaal goed is, als je hem ergens insteekt in het stopcontact. Hij voldoet naar mijn idee goed, want ik hoor hier in huis niemand klagen over te weinig of te traag internet.

7,0
         

I. van Bergen - 23 april 2018

Handige repeater, was makkelijk te installeren. Geen problemen meer met zwak signaal in dit deel van ons huis,

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links