Asus - DSL-N17U - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Asus DSL-N17U

Tegenwoordig hebben we steeds beter en sterker internet in huis nodig om te kunnen gamen, streamen, online te shoppen en andere online activiteiten te kunnen doen. Met de Wifi router Asus DSL-N17U kun je overal in en rondom je woning of werkplek gebruikmaken van razendsnel internet met een snelheid van 300 Mbps. Dit model heeft ook een modemfunctie waardoor je hem ook direct kunt aansluiten op kabelinternet, glasvezel en ADSL. Met de router kun je gebruikmaken van draadloos en bedraad internet voor meerdere apparaten zoals je smartphone, laptop en tablet, maar uiteraard ook andere apparatuur die via wifi verbonden kunnen worden aan een netwerk en het internet.

Snelheden van Asus DSL-N17U router

De Wifi router Asus DSL-N17U maakt gebruik van een enkele frequentieband van 2.4 GHz waar een snelheid van 300 Mbps mee kan worden behaald. Op deze snelheid kun je ongestoord internetten, zoals een film streamen of je mail checken. Hij beschikt over de voor dit merk typische hardware matige NAT-acceleratie en Gigabit Ethernet die er samen met de twee ingebouwde antennes voor zorgen dat jij gebruik kunt maken van snel internet. Aan de buitenkant van het apparaat zie je niks van de antennes waardoor het apparaat eenvoudig in een hoek of onder een kast te plaatsen is. Met deze snelheid kun je op de server opgeslagen multimediabestanden downloaden en afspelen en/of gebruiken op andere compatibele apparaten op hetzelfde netwerk.

USB-poorten

Een handige toevoeging op de Wifi router Asus DSL-N17U zijn de twee USB-poorten aan de achterkant. Via deze poorten kun je andere apparaten aansluiten zoals printers en scanners, die je kunt toevoegen aan het draadloze netwerk. Via deze multifunctionele USB-poorten kun je ook online bestanden en media delen via je netwerk. Vooral voor bedrijven en kantoren is deze functie ideaal omdat er dan via één draadloze verbinding met een druk op de knop ook media kunnen worden gedeeld. Gebruik hierbij AiCloud om gegevens en bestanden op te slaan zodat je er ook zonder internetverbinding bij kunt wanneer dat nodig is. Via deze cloud kun je ook snel en gemakkelijk bestanden synchroniseren met andere via internet verbonden apparaten.

AiRadar

Hij beschikt ook over een verbeterd signaalbereik dat daarnaast heel stabiel is. Dit wordt samengesteld door de zogeheten AiRadar functie van de fabrikant: dit systeem verbetert op slimme wijze jouw draadloze verbinding zodat jij optimaal kunt internetten. Waar andere exemplaren vaak het signaal verliezen wanneer je met meerdere apparaten op hetzelfde netwerk zit, zorgt de Asus DSL-N17U ervoor dat de verbinding juist verbeterd wordt met behulp van AiRadar. Dat betekent een verbeterde stabiliteit en een uitgebreidere dekking voor alle verbonden apparaten. In de handleiding lees je alles over deze functies.

Specificaties
Meer over Asus - DSL-N17U - Wifi router (Productcode: 10924101864.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Asus
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-11 Female, 2x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Afmetingen
147 x 205 x 66 mm
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Gewicht
370 Gram
 Kleur
Zwart
 Type
DSL-N17U
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links