Edimax - AR-7286WnA - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Edimax AR-7286WnA

De wifi router Edimax AR-7286WnA is een draadloze N-router met een ingebouwd ADSL2/ADSL2+ modem. Daarmee is het niet alleen een krachtige netwerkenverbinder, het toestel combineert tevens een modem en een switch in één behuizing. Behalve dat deze all-in-one oplossing je de nodige ruimte bespaart, heb je ook geen gedoe meer met allerlei snoeren en kabels. Ook vervallen eventuele kosten voor het leasen van een dergelijk apparaat van je DSL-serviceprovider. Het toestel garandeert 300Mbps draadloze transmissiesnelheid met MIMO-technologie, waarmee je moeiteloos een soepele draadloze N-verbinding tot stand brengt. MIMO staat daarbij voor Multiple In Multiple Out, dat in dit geval betrekking heeft op het aantal antennes dat gebruikt wordt. De techniek om meerdere antennes in te zetten voor ontvangst en verzending is nog niet zo heel oud. Dit heeft met de complexiteit om de diverse signalen te bundelen te maken. Voor de antennes wordt gebruikgemaakt van 5dBi modellen, die een krachtig signaal garanderen. Wel moet je ook bij dit apparaat nog steeds rekening houden met een gunstige plaatsing anders zal de wifi router Edimax AR-7286WnA niet optimaal werken.

ADSL en SSID, wat kun je ermee?

Met ADSL realiseer je razendsnelle datacommunicatie over een telefoonlijn. We spreken in dit geval van breedbandtechnologie, dit in tegenstelling tot de beperkte bandbreedte die via een conventioneel analoog modem wordt bereikt. Het toestel kan overweg met ADSL2 en ADSL2+, een doorontwikkeling die nog aanmerkelijk snellere verbindingen toelaat dan de oorspronkelijke ADSL standaard. Omdat gebruik wordt gemaakt van meerdere SSID’s (Service Set Identifiers), kunnen tot maximaal vier onafhankelijke netwerken met elk een eigen naam worden opgezet. Dat is leuk voor thuis, maar al bijna een noodzaak in een meer zakelijke omgeving. Kortom een ideale oplossing voor als je ook met regelmaat vanuit thuis werkt.

Extra functies van de AR-7286WnA

Elk netwerk, of dat nu op de werkplek of thuis is, dient afdoende beveiligd te worden. Is dat soms een lastige zaak, met dit apparaat is het bijzonder snel gerealiseerd door middel van de WPS button. WPS staat voor Wifi Protected Setup en regelt binnen een tijdsspanne van zo’n 2 minuten volledig zelfstandig een stabiele verbinding. Meegeleverd worden een ISP selector, die helpt bij het selecteren van de serviceprovider. De ingebouwde switch coördineert onder meer de RJ11 WAN poort en de 4 RJ45 poorten. Tevens wordt TR069 ondersteund voor remote management. Al met al een zeer compleet apparaat voor een uitstekende prijs.

Specificaties
Meer over Edimax - AR-7286WnA - Wifi router (Productcode: 10835994689.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Edimax
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
135 x 118 x 28 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
187 Gram
 Kleur
Wit
 Type
AR-7286WnA
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links