Edimax - BR-6208AC - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Edimax BR-6208AC

Dit toestel kan (bijna) alles op het gebied van digitale communicatie. Router, range extender, access point, draadloze bridge en WISP, alles in een handig kastje. Ondanks die overdaad aan functionaliteit gebruiken veel kopers dit apparaat vooral voor het probleemloos streamen van HD video. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de meest recente AC standaard: IEEE 802.11AC. Ondersteund worden ook de oudere standaarden 802.11a/b/g/n. Concreet: elke verbinding binnen de 2,4GHz en 5GHz band is met dit toestel mogelijk. Het apparaat blinkt uit door zijn gebruiksgemak en flexibele mogelijkheden. Dat is onder meer te danken aan de bediening via iQoS, die je ook als app op je smartphone kunt installeren. Met slechts enkele klikken kun je zo het toestel instellen, bijvoorbeeld om gasten toegang te geven tot een afzonderlijk van het gewone netwerk afgescheiden subnetwerkje. Via SSID kunnen in totaal 8 afzonderlijke netwerken met elk een eigen naam worden geconfigureerd. Om precies te zijn: 4 x 2,4GHz en 4 x 5GHz. In de acces point modus is het mogelijk om per subnetwerkje een VLAN ID toe te kennen. Zo zorg je voor een optimale afscheiding en derhalve beveiliging van verbindingen en bestanden.

Antennes en poorten

Via het access point biedt dit apparaat wifi aan. Via de bridge kun je tevens je TV of games console toegang verschaffen tot je wifi. De wifi router Edimax BR-6208AC gebruikt 3 high gain antennes. Hiermee is het bereiken van voldoende (dual band) sterkte geen probleem. Obstakels als muren en vloeren vormen niet of nauwelijks een belemmering. Het bereik wordt verder ondersteund door de ingebouwde range extender, hoewel dit niet in alle gevallen een goede oplossing is. Hoe dan ook, ook deze functie zit erop en als je het nodig mocht hebben kun je het gebruiken. Verder vind je op het apparaat 1 RJ45 WAN poort en 4 RJ45 LAN poorten.

Betrouwbaar en aanpasbaar

Edimax Technology is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en vermarkten van een breed scala aan netwerkoplossingen. Zo ondersteunt de BR-6208AC een slimme vorm van beheer op afstand en wordt ook de firmware met enige regelmaat aangepast. Voor wat beveiliging ondersteunt het toestel een SPI anti-DoS firewall, evenals alle gebruikelijke standaarden zoals WEP, WPA, WPA2 en WPS. Deze producent bezit al vele jaren een ISO 9001- en ISO 14000-certificering en is daarmee een zeer betrouwbare en stabiele speler op dit gebied. Dat blijkt ook uit de zeer complete levering met accessoires. Meegeleverd worden 3 antennes, die ook verwijderbaar zijn. Ethernetkabel en externe voedingsadapter zijn inbegrepen.

Specificaties
Meer over Edimax - BR-6208AC - Wifi router (Productcode: 9889463090.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Edimax
 Snelheid
tot 750 Mbps
 Aantal antennes
3
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WEP, WPA, WPA2, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Access Point, Bridge, Repeater, Router
 Routerfunctie
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
190 x 141 x 141 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
260 Gram
 Kleur
Wit
 Type
BR-6208AC
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 433 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links