Eminent - EM4510 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Eminent EM4510

De Wifi router Eminent EM4510 zorgt voor een razendsnelle internetverbinding in huis of op werk. Hij heeft alle nodige specificaties waarmee jij thuis in alle ruimtes onbeperkt en ongestoord kunt internetten. Dat betekent dus ook op zolder, ook in je slaapkamer en ook in de tuin. De EM4510 is namelijk uitgerust met maar liefst vier antennes die op het basisstation zijn gevestigd. Hiermee wordt een sterk wifisignaal tot wel 1200 Mbps bereikt! Moet je een groter gebouw dekken zoals een kantoor of een grote woning? Maak dan gebruik van zogenoemde repeaters die je op verschillende plekken in huis installeert om overal een goede draadloze netwerkverbinding te kunnen gebruiken. Die repeaters vind je ook in het assortiment van Eminent, elders in onze shop.

Optimaal draadloos signaal door dual band

De Eminent EM4510 router maakt gebruik van twee frequentiebanden: 2.4 GHz en 5.0 GHz. Wanneer je streamt over beide banden kun je een wifisignaal tot wel 1200 Mbps verwachten. De laagste band wordt veel gebruikt door kleinere apparaten zoals smartphones, tablets en babyfoons. Hierdoor ontstaan er vaak storingen op deze band waardoor je wifisignaal minder sterk kan worden. Daarom is een combinatie van beide banden perfect voor een sterke wifiverbinding door het hele huis. Het gedeelde antennesysteem bovenop (twee antennes zijn voor 2.4 GHz en twee antennes zijn voor 5.0 GHz) zorgen voor de perfecte draadloze verbinding. Je zult merken dat wanneer je hier gebruik van maakt je ongestoord kunt internetten, streamen en gamen. Daarom is dit model populair onder internetgebruikers die altijd willen genieten van extra sterk en snel internet.

SSID’s toevoegen aan je netwerk

Een handige functie is dat je bij deze Eminent EM4510 router meerdere subnetwerken (SSID’s) kunt aanmaken voor vrienden en familie, een gastennetwerk dus. Zij kunnen dan wanneer ze langskomen gebruikmaken van het snelle internet bij jou in huis zonder dat ze toegang tot je thuisnetwerk krijgen. Hiervan wordt ook veel gebruikgemaakt door bedrijven en instellingen om hun gasten toegang te geven tot het internet zonder dat zij het volledige netwerk in kunnen kijken. Jouw opgeslagen gegevens, documenten en cookies blijven hierbij gewoon voor jezelf. In de doos zit ook een uitgebreide Nederlandstalige handleiding waarin je in heldere stappen wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld een of meer subnetwerken zoals een gastnetwerk moet instellen.

WPS knop

De router beschikt over een WPS knop waarmee je je apparaten binnen één druk op de knop kunt verbinden met het netwerk. Hiervoor moet het apparaat naar keuze ook over een WPS knop beschikken. Direct erna wordt een volledig beveiligde verbinding vastgesteld. WPS staat namelijk voor Wifi Protected Setup en is gecreëerd om gebruikers met weinig ervaring te laten profiteren van een goed beschermd netwerk, zonder dat ze daar zelf veel voor hoeven te doen. Wanneer je laptop of wifi repeater niet over een WPS knop beschikt kun je hem configureren aan de hand van een gemakkelijke installatiewizard in je browser. Die zegt wat je moet doen om de wifi router Eminent EM4510 in te stellen om thuis optimaal gebruik te kunnen maken van een draadloos netwerk.

Specificaties
Meer over Eminent - EM4510 - Wifi router (Productcode: 9861123116.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Eminent
 Snelheid
tot 1200 Mbps
 Aantal antennes
4
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WEP, WP2, WPA, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Repeater
 Routerfunctie
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
182 x 133 x 26 mm
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Gewicht
334 Gram
 Kleur
Wit
 Verbruik
4.8 W
 Type
EM4510
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 867 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links