Hama - N750 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Hama N750

Wanneer je een draadloos netwerk aan wilt leggen of jouw bestaande wifinetwerk wilt verbeteren is de Hama N750 router een uitstekende keuze. Internet neemt een belangrijke plaats in het leven van veel mensen in. Veel mensen hebben het internet bijvoorbeeld nodig voor werk, bankieren en belastingzaken. Maar ook in onze vrije tijd gebruiken we het internet om bijvoorbeeld series te streamen of games te spelen. Als je het internet veel gebruikt, is het prettig en handig om een snelle draadloze internetverbinding in jouw huis te hebben. Een goede router aanschaffen is een van de belangrijkste onderdelen het aanleggen van een snel wifinetwerk in jouw huis. Dit model van Hama ondersteunt twee frequentiebanden, ofwel dual-band. Dat zorgt voor stabiele en snelle wifi netwerken.

Bedraad netwerk en antennes

Behalve een draadloos netwerk kun je met dit exemplaar ook bekabelde netwerkverbindingen installeren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je gebruik maakt van een desktop of een spelcomputer met een ethernet aansluiting. Hij beschikt over vier gigabit ethernet poorten met een RJ45 Female aansluiting. Via deze poorten kun je met behulp van een ethernet kabel razendsnelle bekabelde internetverbindingen tot stand brengen. Het draadloze signaal wordt verspreid door de drie externe antennes die bovenop de router zichtbaar zijn. De antennes kunnen los van elkaar gericht worden zodat het wifisignaal zo optimaal mogelijk de ruimte (of het huis) in gestuurd wordt.

Signalen op verschillende frequenties

De wifi router Hama N750 is een dual-band model en kan dus zowel op de 2.4GHz als de 5GHz band een draadloos netwerk opzetten. De 2.4GHz frequentieband begint vol te raken. Veel netwerken die dicht bij elkaar in de buurt liggen kunnen elkaar onderling gaan verstoren. Dat komt ook doordat het bereik van de 2.4GHz netwerken relatief groot is. Kijk zelf maar eens naar de hoeveelheid netwerken die je om je heen ziet als je via de wifi instellingen naar verbindingen gaat zoeken. De 5GHz frequentie is een stuk rustiger en er is meer ruimte. Daarbij komt dat 5GHz netwerksignalen minder ver reiken en de kans op verstoring doordat het netwerk van de buren in de weg zit kleiner is. De verbindingen die via deze 5GHz frequentie tot stand komen zijn over het algemeen dan ook sneller dan verbindingen op de 2.4GHz frequentie. Op zowel 2.4 als 5GHz is de maximale snelheid 450Mbps en hij ondersteunt alle gangbare standaarden, Wireless A, B, G, en N. Voor de beveiliging is WPA en WEP ondersteuning aanwezig.

Specificaties
Meer over Hama - N750 - Wifi router (Productcode: 10896966535.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Hama
 Snelheid
tot 900 Mbps
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Repeater, Router
 Routerfunctie
 Plug & play
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Kleur
Zwart
 Type
N750
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 450 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 450 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links