Inter Tech - RPD-150 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Inter Tech RPD-150

Om probleemloos te kunnen surfen, streamen, mailen en chatten is een stabiele internetverbinding onvermijdelijk, daarvoor is een goede router noodzakelijk. Een dergelijke apparaat verbindt twee computernetwerken met elkaar, internet en lokaal. De RPD-150 verzendt de data die jij opvraagt, bijvoorbeeld het intikken van het webadres van een website, van het internet naar jouw computer. Maar ook andersom, als je bijvoorbeeld en mail stuurt, gaat die van je computer via de RPD-150 naar het internet. Routers onderscheiden zich door onder andere de snelheid waarmee ze bestanden overdragen en het bereik van het WLAN-signaal. We bekijken dit hier voor de Inter Tech RPD-150.

Wifi standaard, snelheid en beveiliging

De Wifi router Inter Tech RPD-150 is een uitstekende oplossing voor een stabiel thuisnetwerk. Hij maakt gebruik van de 2,4 GHz frequentie. Op deze frequentie kan een maximale overdrachtssnelheid van 150 Mbps worden bereikt. Een en ander is mede afhankelijk van de gebruikte wifi standaard. Hier worden zowel de klassieke standaards als de meest recente ondersteund: Wireless B, Wireless G, Wireless N en Wireless U. Naast snelheid is ook beveiliging een belangrijk aandachtspunt. Qua beveiliging zijn hier aanwezig, een firewall en beveiligingstoegangsprotocollen: WEP, WPA en WPA2. Het apparaat is ook te gebruiken als repeater om een verzwakt signaal op afstand van de modem op te peppen of als access point. In dit laatste geval creëer je een tweede subnet naast het bestaand om op die manier de dekking van je draadloos netwerk te vergroten.

Andere handigheidjes

het apparaat laat zich makkelijk installeren zonder ICT-voorkennis, door de plug & play functionaliteit te gebruiken. Naast het WLAN heb je ok de mogelijkheid om heb in te bedden in je LAN. Daartoe heeft hij de beschikking over een RJ45 fast ethernet poort. Op die manier kun je een conventionele computer of spelcomputer via een standaard fast ethernetkabel verbinden met het apparaat en beschik je over snel bekabeld internet. De snelheid die hiermee bereikt kan worden bedraagt 150 MBps. dit soort hybride netwerken zijn ook in thuisomgeving tegenwoordig erg gebruikelijk. Voor ethernetkabel hoeft u niet ver te zoeken, bij Allekabels vindt u ze in allerlei soorten, kleuren en maten.

Specificaties
Meer over Inter Tech - RPD-150 - Wifi router (Productcode: 9797181680.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Inter Tech
 Snelheid
tot 150 Mbps
 Aantal antennes
1
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Beveiliging
Firewall, WEP, WPA, WPA2
 Aantal poorten
1
 Functie
Access Point, Repeater, Router
 Routerfunctie
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
50 x 107 x 115 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Zwart
 Type
RPD-150
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 150 Mbps
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links