Linksys - E900 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Linksys E900

Met een draadloze router kun je verbinding maken met een draadloos netwerk. Wil je je eigen draadloze netwerk opzetten, of heeft je bestaande draadloze netwerk niet genoeg bereik om overal op het internet te kunnen? Met de wifi router Linksys E900 heb je in slechts drie stappen je eigen router geïnstalleerd. Dankzij de ingebouwde antennes met MIMO-technologie heeft dit apparaat een betrouwbaar bereik. Doordat de antennes zijn ingebouwd, neemt deze router ook weinig plaats in: de afmetingen zijn 152 x 189 x 31 mm. Ook kun je vier apparaten aansluiten met een netwerkkabel, dankzij de vier LAN-poorten aan de achterkant (blauw gecodeerd). Met de vijfde poort verbind je de router met je modem. De ethernetkabel die hiervoor nodig is wordt meegeleverd, net als de voeding van het apparaat , een cd-rom met installatiesoftware en een snelstartgids.

Draadloos en bekabeld internet

De wifi router Linksys E900 is een single band router, wat betekent dat hij gebruikmaakt van de 2,4 GHz frequentieband. Via deze frequentieband kunnen draadloze apparaten verbinding maken met het draadloos netwerk van jouw router. Het apparaat maakt gebruik van wireless n-technologie met de protocollen IEEE 802.11b, IEEE 802.11g en IEEE 802.11n, en biedt draadloze internetsnelheden tot 300 Mbps. De LAN-poorten waar je via de kabel apparaten mee kunt aansluiten, bieden snelheden tot 100 Mbps. De maximale snelheden hangen af van de aangesloten apparaten, je internetabonnement en eventuele aangesloten netwerkkabels. Er kunnen vier apparaten tegelijkertijd worden aangesloten. De router is compatibel met zowel Windows als iOS besturingssystemen. Op de achterkant van het apparaat kun je naast de aansluiting voor de voeding nog een aan/uit-knop vinden, en een resetknop.

Linksys Connect software en beveiliging

Het opzetten van een veilig draadloos netwerk is aangenaam eenvoudig met deze router. De wifi router Linksys E900 is compatibel met Linksys Connect Software (ook wel Cisco Connect Software). Deze software maakt het heel eenvoudig om je draadloze netwerken en de aangesloten apparaten te beheren. Deze software wordt meegeleverd op een cd-rom. Zo kun je met ouderlijk toezicht gelimiteerde toegang instellen voor bepaalde of alle websites. De router is voorzien van een firewall en WPA-ENT, WPA-PSK, WPA2-ENT, WPA2-PSK, 64-bit-WEP en 128-bit-WEP versleuteling. Bovendien zit er een fysieke Wi-Fi Protected Setup-knop op de achterkant van het apparaat, waarmee je gemakkelijk en snel een veilige draadloze verbinding kunt configureren. De wifi router werkt plug & play, dus het opzetten van je draadloze netwerk is zo gebeurd.

Specificaties
Meer over Linksys - E900 - Wifi router (Productcode: 10262936658.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
Linksys
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless B, Wireless G, Wireless N, Wireless U
 Beveiliging
Firewall, WPA, WPA2
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
4x RJ-45 Female
 Afmetingen
30 x 152 x 189 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Gewicht
202 Gram
 Kleur
Zwart
 Type
E900
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links