Sitecom - WLR-7100 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Sitecom WLR-7100

Thuis genieten van een snel en sterk wifi signaal? De wifi router Sitecom WLR-7100 is een van de snellere exemplaren van deze fabrikant. Hij is draadloos en daarom neer te zetten waar jou dat het beste uitkomt! Bij het toestel hoort altijd een basis waarmee je hem aan de muur kunt bevestigen of op een bureau of kast zet. Het apparaat biedt razendsnel internet waarmee je bestanden en apparaten via jouw eigen thuisnetwerk kunt delen. Omdat hij beschikt over een dual band kun jij profiteren van internet snelheden tot wel 1100 Mbps! Dat is de ideale snelheid wanneer je veel op je computer zit en internet gebruikt voor onder andere werk, films kijken of gamen. Hij heeft een strak design en neutrale witte kleur en daardoor gemakkelijk in ieder interieur te plaatsen.

Simultaneous dual-band

De wifi router Sitecom WLR-7100 maakt gebruik van een simultaneous dual-band. Dit wil zeggen dat je een optimaal signaal hebt wanneer je gebruik maakt van een verbinding over zowel de 2.4 GHz frequentieband en de 5.0 GHz frequentieband. De 2.4 GHz heeft een sterkte tot 300 Mbps waardoor deze band perfect is voor het bekijken van je e-mail, het lezen van het nieuws en online winkelen. Deze frequentie is echter een stuk drukker dan de 5.0 GHz omdat de meeste mensen hier gebruik van maken voor het lichtere internetwerk. Daarom is het handig om ook gebruik te kunnen maken van een hogere band. Met de 5.0 GHz frequentieband kun je echter meer; hiermee haalt je verbinding tot 800 Mbps. Met een combinatie van beiden kun je dan ook ongestoord films streamen én in HD kijken.

Sitecom Cloud Security

Het is belangrijk om gebruik te kunnen maken van een volledig beveiligde internetverbinding. Het bijbehorende Sitecom Cloud Security biedt uitgebreide bescherming tegen alle dreigingen van buitenaf op het internet. Deze kwalitatieve beveiliging zit in de router waardoor alle apparaten die hiermee verbinding maken automatisch beveiligd zijn tegen virussen en hackers, maar ook tegen schadelijke websites en exploits. Deze beveiliging is opgezet in WEP, WPA en WPA2 encryptie waarmee al jouw gegevens daadwerkelijk van jou blijven. Op die manier kun je zonder stress internetten en persoonlijke of creditcardgegevens invullen wanneer dat nodig is.

Gebruiksgemak

Deze netwerk router voldoet prima voor iedereen die op zoek is naar een oplossing voor lang gebruik. Daarom heeft de fabrikant ervoor gezorgd dat gebruiksgemak voorop staat. Zo zijn er twee zogeheten One-Push-Setup knoppen aanwezig waarmee je, zoals de naam het al zegt, binnen één druk op de knop verbinding kunt maken met een apparaat op beide frequenties. Hierbij moet je alleen het netwerk naar keuze kiezen en op zowel de router als het desbetreffende apparaat klikken. Daarnaast kun je een gastnetwerk instellen waarmee je vrienden en familie snel en eenvoudig toegang kunt geven tot je internet, maar hierbij geen toegang krijgen tot je netwerk met bestanden en gegevens. Via de MyWifi applicatie van het bedrijf krijg je gemakkelijk toegang om instellingen en andere gegevens te controleren en veranderen of de status van het draadloze netwerk te bekijken. Denk aan het aantal aangesloten apparaten en dergelijke, maar ook het beheren van welke personen en apparaten, op MAC netwerkadres of met inlog en wachtwoord, toegang kunnen krijgen.

Specificaties
Meer over Sitecom - WLR-7100 - Wifi router (Productcode: 10174599760.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Sitecom
 Snelheid
tot 1100 Mbps
 Aantal antennes
4
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WEP, WPA, WPA2
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 USB-poorten om media te delen
 Aansluitingen
1x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Kleur
Wit
 Type
WLR-7100
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 800 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links