Sitecom - WLR-8100 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router Sitecom WLR-8100

De wifi router Sitecom WLR-8100 ondersteunt niet alleen de hoogste internetsnelheden met de nieuwste Wireless AC standaard, maar imponeert ook op het gebied van veiligheid voor het thuisnetwerk door de integratie van Sitecom Cloud Security software. Het zijn twee eigenschappen die de topkwaliteit van dit product aantonen. Als je op zoek bent naar een wifi router die op alle vlakken de beste prestaties kan leveren dan is dit model een goede keuze. Internetsnelheden via het draadloze netwerk tot 1750 Mbps, vier Gigabit ethernet poorten met snelheden tot 1000 Mbps, snelle USB 3.0 aansluiting en zes interne antennes die zorgen voor een groot, sterk en stabiel bereik van het uitgezonden draadloze signaal.

Snel, sneller, dual band

Indien je behoefte hebt aan de hoogste snelheden voor het internet in je woning dan kan de Sitecom WLR-8100 deze voor je verzorgen. Het is een dual band model die zowel op de 2.4 GHz als de 5 GHz frequentieband kan uitzenden. Op de 5 GHz frequentieband kan via de nieuwste 802.11ac standaard een snelheid tot 1300 Mbps behaald worden. Dit is de hoogste snelheid voor een wifi signaal die op dit moment mogelijk is. Overigens is tegelijkertijd ook nog de 2.4 GHz frequentieband beschikbaar met een snelheid tot 450 Mbps. De hoogste snelheid is ook beschikbaar voor ethernet verbindingen via de vier RJ-45 aansluitingen die Gigabit ethernet tot 1000 Mbps ondersteunen. Alsof dit alles nog niet genoeg is kan je ook nog een USB 3.0 aansluiting gebruiken die 10x sneller is dan de verouderde USB 2.0 aansluiting.

Cloud Security beveiliging

Bijzonder aan deze wifi router is de Sitecom Cloud Security beveiligingssoftware die op het apparaat is geïnstalleerd. In de wereld van vandaag loop je als internetgebruiker altijd het risico op virussen en hackers die via phishing technieken toegang tot je netwerk willen krijgen. Computers en laptops probeer je hiertegen te beschermen door een antivirus programma te installeren. Met de Cloud Security software staat deze beveiliging voortaan op je router en zijn alle apparaten op je thuisnetwerk beschermt tegen virussen, malware en phishing. Dit geldt dus ook voor smartphones, gameconsoles en smart-tv’s die met het netwerk verbonden zijn. Dergelijke beveiligingsmaatregelen werden voorheen alleen door bedrijven toegepast, maar de fabrikant maakt deze exclusieve beveiliging nu ook voor consumenten beschikbaar.

Groot bereik, maar toch strak design

De wifi router Sitecom WLR-8100 heeft een mooi compact en strak design. Een witte box zonder uitstekende antennes, die je met behulp van de bijgeleverde standaard rechtop kunt plaatsen of aan de muur kunt hangen. Ondanks de beslissing van de fabrikant om het design en de vormgeving van het apparaat een hoge prioriteit te geven, hoef je jezelf toch geen zorgen te maken over het bereik van het draadloze netwerksignaal dat wordt uitgezonden. Dit exemplaar heeft namelijk maar liefst zes interne antennes die zorgen voor een zeer groot bereik. Dan kun je overal in huis gebruik maken van snel draadloos internet.

Beheer via MyWiFi mobiele app

Via de gratis MyWiFi mobiele app van Sitecom kan je het het netwerk en de router zelf beheren. Namen van netwerken of wachtwoorden veranderen is in een handomdraai geregeld. Een apart gastnetwerk aanmaken, zodat gasten geen toegang hebben tot de bestanden op je thuisnetwerk, en hiervoor de inloggegevens delen is ook geen enkel probleem. Hij wordt geleverd met een vooraf ingestelde beveiliging en WPA2-wachtwoord. Op het gebied van beveiliging voor je netwerk hoef je dus geen instellingen te veranderen als je hier geen verstand van hebt. Wil je echter enkele instellingen van bijvoorbeeld de Cloud Security veranderen, dan zal je verbaasd zijn hoe makkelijk dit gedaan kan worden via de MyWiFi mobiele app.

Specificaties
Meer over Sitecom - WLR-8100 - Wifi router (Productcode: 9591983011.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
Sitecom
 Snelheid
tot 1750 Mbps
 Aantal antennes
6
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WPA, WPA2
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 USB-poorten om media te delen
 Aansluitingen
1x USB 2.0 Female, 1x USB 3.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Kleur
Wit
 Type
WLR-8100
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 450 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 1300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links