TP-Link - Archer C2 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router TP-Link Archer C2

Daar waar je nog niet zo lang geleden een keuze moest maken tussen de 2,4GHz en de snellere 5GHz standaard, zie je deze standaarden tegenwoordig vrijwel steeds in combi. Een moderne dual band mode router als de TP-Link Archer is in staat om beide opties ook gelijktijdig in werking aan te bieden. De 5GHz verbinding werkt via 802.11AC en is driemaal sneller dan 802.11N. Die snelheid heb je echter niet altijd nodig, bijvoorbeeld tijdens e-mailen, maar wel tijdens HD videostreamen of gamen. Dit toestel biedt beide banden, 2,4 GHz en 5 GHz, gelijktijdig aan en verdeelt de beschikbare bandbreedte naar rato van wat de diverse toepassingen nodig hebben. Bij de Wifi router TP-Link Archer C2 wordt een cd meegeleverd met een geoptimaliseerd configuratie hulpprogramma. De hele installatie duurt enkele minuten en is eenvoudig. Extra functies zoals het instellen van een gastnetwerk zijn snel te voltooien, evenals instellen van ouderlijk toezicht voor delen van het netwerk.

Twee antennes

Recente wifi routers zijn voorzien van veel functies. Veel gebruikers denken bij routerantennes: hoe meer hoe beter. Dat is echter niet altijd waar. De wifi router TP-Link Archer C2 heeft dan ook 2 antennes van hoge kwaliteit aan boord. Het voordeel van deze omnidirectionele, krachtige antennes is dat ze garant staan voor een stabiel signaal in alle richtingen. Hoge snelheden over langere afstanden gedurende langere periodes vormen geen enkel probleem. Dat betekent dat deze C2 niet alleen geschikt is voor thuissituaties, maar ook voor kantoren en andere werkplekken van enige omvang in totaliteit.

USB en gigabit

Het delen van een printer kan eenvoudig via de USB 2.0 poort, net zoals het delen van bestanden en media in het netwerk. Verdere connectiviteit betreffen een Gigabit WAN poort en vier Gigabit LAN poorten. Beveiliging verloopt via alle standaard technieken: 64-/128-bits WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK/ WPA2-PSK versleuteling. Verder beschikt het toestel over een uitgebreide firewall beveiliging. Ondersteund worden verder het vertrouwde IPv4 en tevens het nieuwere IPv6 protocol, waarvoor steeds meer diensten ter beschikking komen. Zijn we nog iets vergeten? Jazeker: de aan-en-uitknop én een reset toets, zodat u niet altijd de stekker van de voeding uit het apparaat hoeft te trekken als het netwerk om welke reden dan ook opnieuw moet worden opgestart.

Specificaties
Meer over TP-Link - Archer C2 - Wifi router (Productcode: 9753842475.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 750 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 USB-poorten om media te delen
 Aansluitingen
1x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Afmetingen
230 x 144 x 35 mm
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Kleur
Zwart
 Type
Archer C2
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 433 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links