TP-Link - Archer C5 V2 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router TP-Link Archer C5 V2

De wifi router TP-Link Archer C5 V2 is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een model waarmee een snel draadloos netwerk opgezet kan worden. Dit apparaat ondersteunt namelijk de nieuwste Wireless AC standaard en is daardoor in staat om een snelheid van 867 Mbps te behalen via de 5 GHz frequentieband. Daarbij is het ook nog eens een Dual Band model die tevens een wifi signaal met een snelheid tot 300 Mbps via de 2.4 GHz frequentieband uitzendt. Doordat je van beide frequenties tegelijk gebruik kunt maken, komt de totale snelheid op net geen 1200 Mbps. Tevens is de mogelijkheid beschikbaar om apparaten via een Gigabit ethernet aansluiting te verbinden.

Dual Band AC

Als je met de tijd mee wilt gaan en thuis wilt genieten van het grote bereik en de hoge snelheden die via wifi mogelijk zijn met nieuwe technieken, dan moet een router in ieder geval de volgende twee eigenschappen bezitten. Het moet een Dual Band model zijn die tevens de wifi standaard 802.11ac ondersteunt. De frequentiebanden 2.4 GHz en 5 GHz geven je de mogelijkheid om met twee verschillende draadloze verbindingen contact te maken. De band met de laagste frequentie gebruik je voor taken die weinig dataoverdracht via het internet vereisen zoals surfen op het web, chatten en e-mailen. De 5 GHz band, waarop de Wireless AC standaard te gebruiken is, zet je in voor taken die veel bandbreedte nodig hebben zoals downloaden en streaming video bekijken. Door het gebruik van twee banden zorg je ervoor dat je altijd een stabiele verbinding hebt.

Gigabit ethernet poorten

Met een maximale snelheid van 867 Mbps op de 5 GHz frequentieband, is de wifi router TP-Link Archer C5 V2 niet het snelste model in ons assortiment. Voor de prijsklasse van het product is dit echter een uitstekend en de snelheid is voor de meeste mensen meer dan voldoende. Doorgaans bieden internet providers verbindingen aan met snelheden tot 500MBps en dat kan hij dus makkelijk aan. De twee externe antennes op het apparaat zorgen ervoor dat je draadloze netwerk ook een goed bereik heeft. Indien je het internet graag nog sneller en stabieler wilt, dan heb je altijd nog de mogelijkheid om een van de vier Gigabit ethernetpoorten te gebruiken. Door een RJ-45 kabel in een van deze aansluitingen te pluggen, kun je een internetverbinding tot stand brengen met een snelheid tot 1000 Mbps. Overigens heb je ook nog twee USB 2.0 aansluitingen tot je beschikking voor het aansluiten van printers of harde schijven zoals een NAS backup netwerk opslag bijvoorbeeld.

Netwerk beheren met Tether app

Het netwerk opgezet met de TP-Link Archer C5 V2 router kan makkelijk beheerd worden via de Tether app. Deze mobiele app van TP-Link is gratis te downloaden voor iOS en Android apparaten. Na installatie ervan is het mogelijk om vanaf je mobiele apparaat waar je ook bent het draadloze thuisnetwerk te beheren. Je kunt onder andere controleren wie er online is en deze personen specifieke privileges toekennen. Dit is vooral handig voor ouders die graag toezicht willen houden op de activiteiten van hun kinderen op het internet. Tevens kun je gemakkelijk een gastnetwerk opzetten en de inloggegevens hiervan met je gasten delen. Gebruik je een repeater van TP-Link om het draadloze internetsignaal te versterken, dan kan deze ook via de Tether-app beheerd worden.

Specificaties
Meer over TP-Link - Archer C5 V2 - Wifi router (Productcode: 10932724881.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 1350 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 USB-poorten om media te delen
 Aansluitingen
2x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Afmetingen
243 x 161 x 33 mm
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Kleur
Zwart
 Type
Archer C5 V2
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 867 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links