TP-Link - Archer C7 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router TP-Link Archer C7

Steeds meer routers zijn draadloos, zo ook de wifi router TP-Link Archer C7. Dat is ideaal omdat je het apparaat overal kunt plaatsen in je woning, waar je maar wilt. Kijk hierbij altijd naar de plekken waar je het meeste gebruikmaakt van draadloos internet, zodat je hem in die ruimte of ergens centraal kunt plaatsen. Dit model zorgt voor een sterk wifi signaal in jouw woning of op kantoor. Hij beschikt over drie externe én drie interne antennes om op die manier maximale draadloze dekking aan te kunnen bieden. De antennes zorgen voor het beste bereik waardoor jij ongestoord kunt internetten in de tuin, in de keuken en op je slaapkamer. Zo kun je ook met meerdere apparaten gelijktijdig op het internet surfen!

Dual band

De TP-Link Archer C7 router werkt met een dual band. Zo kun je op de 2.4 GHz frequentieband profiteren van een internetsnelheid van 450 Mbps, wat gemiddeld meer is dan de exemplaren van andere aanbieders op deze frequentieband. Op de 2.4 GHz kun je eenvoudige taken als e-mail en social media uitvoeren. Op de 5.0 GHz frequentieband maak je zelfs gebruik van een snelheid van 1300 Mbps, wat ideaal is wanneer je films wilt streamen of online wilt gamen. De TP-Link Archer C7 is wordt ook door de Consumentenbond goed beoordeeld. Gebruik de frequenties gelijktijdig voor flexibiliteit met twee afzonderlijke netwerken. Zo kunnen eenvoudige taken en zware programma’s naast elkaar opereren, zonder dat dit een instabiele verbinding tot gevolg heeft.

Antennes, USB- & LAN-aansluitingen

Met de drie externe antennes (voor de 5GHz) en drie interne antennes (voor de 2.4 GHz) heb je een draadloos signaal van hoge kwaliteit. Zelfs op grotere afstanden blijf je internet ontvangen op hoge snelheid. Dit komt mede door de antennetechniek met een sterk omni-directioneel signaal. Hierdoor wordt het signaal 360 graden rondom het apparaat uitgezonden. Daarnaast heeft deze wifi router twee multifunctionele USB 2.0 aansluitingen. Hiermee deel je via het lokale netwerk printers, bestanden en media met andere apparaten. Met de LAN-aansluitingen maak je een bekabelde verbinding. De vier Gigabit LAN-aansluitingen is tot 10 x hogere snelheden mogelijk dan dat standaard met een ethernetverbinding mogelijk is.

Ultieme beveiliging

Wanneer je op zoek bent naar een router met een waterdichte beveiliging, dan heb je met de Archer een goed apparaat in huis. Natuurlijk wil je optimaal gebruik maken van de grootst mogelijke dekking van je netwerk waarbij het prettig is dat dit via een beveiligde weg kan. Het apparaat is voorzien van meerdere encrypties die ervoor zorgen dat jouw gegevens gecodeerd worden en op het desbetreffende toestel blijven staan. Deze kunnen op die manier niet worden overgenomen door eventuele hackers of virussen. Hij beschikt over een WPS-knop en over een firewall, WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK om jouw verbinding te beveiligen. Met de bijgeleverde cd-rom, met eenvoudige configuratieprogramma, kun je de veilige verbinding tot stand brengen. Daarmee heb je hem binnen no time aan de praat en kun je direct aan de slag met je sterke wifi verbinding.

Specificaties
Meer over TP-Link - Archer C7 - Wifi router (Productcode: 10139155182.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 1750 Mbps
 Aantal antennes
3
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless AC, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Dual Band
 USB-poorten om media te delen
 Aansluitingen
2x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Afmetingen
243 x 161 x 33 mm
 Ethernetsnelheid
Gigabit ethernet
 Kleur
Zwart
 Type
Archer C7
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 450 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 1300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links