TP-Link - TD-W9980 - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router TP-Link TD-W9980

De Wifi router TP-Link TD-W9980 is een goede basis voor het opzetten van een sterk draadloos netwerk in en rondom je woning. Hij biedt een uitgebreide dekking, maar is in grotere gebouwen of kantoren kan het bereik altijd nog vergroot worden door het installeren van een repeater of versterker, mocht dat nodig zijn. Zeer belangrijk is de uitgebreide VDSL2/ADSL2+ functionaliteit. Het compacte model is verder stijlvol vormgegeven en door de zwarte kleur goed in vrijwel elk interieur in te passen. Hij heeft drie externe plus twee interne antennes die er samen voor zorgen dat er een sterk wifi signaal is waarmee je overal, ook met meerdere apparaten tegelijk, snel kunt internetten.

Snelheid en frequenties

Wanneer je online films in HD wilt streamen of gamen, dan is de Wifi router TP-Link TD-W9980 zeker iets voor jou. Het apparaat werkt namelijk op een dual band: 2.4 GHz en 5.0 GHz waarmee je samen een prima snelheid van 600 Mbps kunt bereiken. Wanneer beide frequentiebanden worden gebruikt zorgen ze allebei voor snelheden tot maximaal 300Mbps. Meer dan voldoende voor licht internetgebruik zoals browsen en mailen, maar ook snel genoeg voor het zwaardere werk zoals video streamen en gamen. Het apparaat is ontwikkeld voor een ruime inzet van triple-play services zodat je meerdere online diensten op verschillende apparaten tegelijk kunt gebruiken zonder dat de een vertraagd wordt door de ander.

Verschillende internetverbindingen

De Wifi router TP-Link TD-W9980 heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van veel concurrenten. Zo zijn er verschillende internetverbindingen op het apparaat te vinden waarmee je gebruik kunt maken van high speed internet: via VDSL of ADSL of via Ethernet-WAN waardoor je een extra breedband koppeling hebt via glasvezel of een kabel. En natuurlijk heeft hij ook ondersteuning voor het opzetten van een draadloos netwerk. Hij heeft bovendien een WPS-knop waarmee je met één druk op de knop apparaten draadloos kunt koppelen aan het netwerk. Het verbinden van de router zelf via de kabel gaat het makkelijkst met de zogeheten easy setup wizard waarna je binnen enkele stappen gebruik kunt maken van internet. Hij beschikt over WPA-PSK en WPA2-PSK-codering waarmee je beschermd bent tegen veiligheidsdreigingen van buitenaf. Dat wil zeggen dat hackers en virussen niet op jouw netwerk en zo in jouw gegevens kunnen komen.

Specificaties
Meer over TP-Link - TD-W9980 - Wifi router (Productcode: 10822071234.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz, 5 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 600 Mbps
 Wifi Standaard
Wireless A, Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
Firewall, WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK, WPS
 Aantal poorten
4
 Functie
Router
 Routerfunctie
 USB-poorten om media te delen
 Aansluitingen
1x RJ-11 Female, 2x USB 2.0 Female, 4x RJ-45 Female
 Afmetingen
243 x 161 x 33 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Zwart
 Type
TD-W9980
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
 Snelheid 5 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links