TP-Link - TD-WA801ND - Wifi router

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Wifi router – TP-Link – TL-WA801ND

Met de Wifi router TP-Link TL-WA801ND kun je een Access Point met hoge internetsnelheid opzetten. Het gaat hier om een hybride systeem, dat wil zeggen dat je hem daarnaast ook voor ethernet kunt gebruiken. Op plaatsen waar geen stroomvoorziening is kun je hem via Power over Ethernet, kortweg PoE, gebruiken. Daartoe is een power injector bijgevoegd. De maximale afstand die daarmee overbrugd kan worden bedraagt 30 meter. Dit access point (AP) heeft een groot en sterk bereik door het hele huis. Voor de gevorderde gebruiker is het handig om te weten dat dit apparaat meerdere modi ondersteunt, zoals Access Point, Multi-SSID, WDS, Universal Repeater en Wireless Bridge. Met dit apparaat kun je zonder problemen downloaden, HD-video’s streamen en vloeiend online games spelen. De perfecte oplossing voor zowel datacommunicatie als multimediale omgevingen.

Multiple functies

De TP-Link Wifi router TL-WA801ND is gemaakt om een draadloos netwerk op te zetten en uit te breiden of om apparatuur via ethernet met het draadloze netwerk te verbinden. Denk hierbij aan spelcomputers, printers of apparatuur die fungeren als netwerkopslag (NAS). Met de Multi-SSID functionaliteit zijn separate VLAN’s op te stellen om gebruikers in groepen met verschillende prioriteit of beveiligingsniveau te verdelen. Met WDS (Wireless Distribution System) kunnen meerdere access points in cascade geschakeld worden. Voor systemen die geen WDS ondersteunen is er de beschikking over de Universal Repeater modus. Met QSS oftewel Quick Secure Setup is een druk op de QSS-knop voldoende om binnen een minuut een beveiligde WPA2-verbinding op te zetten. Zo biedt het acces point jou als gebruiker een dynamischer ervaring bij verschillende draadloze toepassingen. Ook de andere gangbare beveiligingsalgoritmen worden ondersteund van 64 bit WEP tot en met WPA2.

Flexibele plaatsing

Vaak heb je met een router een beperkte keuze waar je hem kunt plaatsen. Dit komt omdat je rekening moet houden met de stroomvoorziening. Een router moet normaal gesproken dus in de buurt van een stopcontact of stekkerdoos hangen of staan. Met de Wifi router TP-Link TL-WA801ND is dit niet meer nodig. Via de ethernetkabel wordt dit access point van TP-Link gevoed met stroom, beter bekend als PoE. Zelfs als je het access point tientallen meters verderop plaatst. Houd wel rekening met een maximaal te overbruggen afstand van 30 meter. Zo kun je het AP flexibel plaatsen en heb je meer mogelijkheden om een strategische plek uit te zoeken. Gebruik hiervoor de meegeleverde PoE-injector.

Snel en krachtig signaal

Dit AP is multifunctioneel en kan flexibel geplaatst worden in huis of op kantoor. Voeg dit samen met snelheid en bereik, dan heb je een uitstekende product in bezit. Het AP is voorzien van de IEEE 802.11b/g/n WiFi-standaards. Hierdoor haalt hij snelheden tot 300 Mbps. Met gemak kun je dus HD-video’s streamen en online gamen. De twee antennes voorkomen onderbreking en signaalverlies, zowel op grote afstanden als door objecten als muren en plafonds. Of je nu een groot kantoor hebt of een klein appartement, dat maakt voor dit apparaat niets uit. Staal en beton hebben weinig invloed op het signaal die dit AP uitzendt en ontvangt. Zeker in omgevingen waar een gegarandeerde bereikbaarheid een must is, is de WA801ND absoluut het overwegen waard!


Specificaties
Meer over TP-Link - TD-WA801ND - Wifi router (Productcode: 10127394485.5603)
 Wifi router
 Frequentieband
2.4 GHz
 Merk
TP-Link
 Snelheid
tot 300 Mbps
 Aantal antennes
2
 Wifi Standaard
Wireless B, Wireless G, Wireless N
 Beveiliging
WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
 Aantal poorten
1
 Functie
Router
 Plug & play
 Optimaal draadloos signaal
 Aansluitingen
1x RJ-45 Female
 Afmetingen
181 x 125 x 36 mm
 Ethernetsnelheid
Fast ethernet
 Kleur
Wit
 Type
TD-WA801ND
 Snelheid 2.4 Ghz
tot 300 Mbps
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links